ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.8.2019 | 17:08

Γαμος

Κοντευω τα 35. Ειμαι με την γυναικα της ζωης μου αρκετα χρονια μαζι (8 για την ακριβεια). Σκεφτομαι να τη ζητησω σε γαμο,το μονο θεμα ειναι το οικονομικο. Δεν εχω καταφερει ακομα να στεριωσω σε κατι κ να αισθανθω ασφαλεια. Αλλοι μου λενε προχωρα και δεν εχει σημασια, αλλοι μ λενε οτι πρεπει πρωτα να λυσεις αλλα θεματα.Εσεις τι πιστευετε?
8
 
 
 
 
σχόλια
Το προβλημα σου ειναι το κοστος του γαμου ή της συγκατοικησης;Ξερεις, οσο πιο πολυτελεις οι γαμοι, τοσο πιο χαλια η σχεση του ζευγαριου. Ενα ζευγαρι που αγαπιεται, κανει μια μικρη τελετη στο δημαρχειο με λιγους συγγενεις και φιλους, και δε δινει σημασια σε φανφαρες.Οσο για τη συγκατοικηση (αν μενετε ακομα με γονεις) ειναι ενα θεμα, εξαρταται απο το αν η κοπελα δουλευει και το τι βγαζετε συνολικα. Κανεις δε μπορει να σου πει τι να κανεις, γιατι κανεις δεν ξερει την οικονομικη σας κατασταση, πρεπει μεταξυ σας να το κανονισετε και να κανετε ενα πλανο.
Κάντε πολιτικό γάμο άμα δεν είστε καλά οικονομικά. Αν θέλετε θρησκευτικό δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι πολύ ακριβό. Εξάλλου σημασία δεν έχει τόσο η τελετή , αλλά να πετύχει και να κρατήσει ο γάμος.
Αν περιμένεις πότε θα είναι όλα λυμένα για να προχωρήσεις, δεν θα προχωρήσεις ποτέ. Το θέμα είναι να βγαίνουν τα νούμερα για αρχή και να την αγαπάς και να σε αγαπάει. Η ζωή εξελίσσεται και πάντα προσπαθούμε και αγωνιζόμαστε για το καλύτερο.
Εσύ τί πραγματικά πιστεύεις? Μόνο εσύ ξέρεις επακριβώς την οικονομική σου κατάσταση και τη φάση που περνάς στα επαγγελματικα σου. Αν χρειαστεί, πάρε χαρτί και μολύβι. Ναι,έτσι οργανωμένα για να δεις πόσο περίπου θα ξοδευετε το μήνα, υπολογιζοντας και το μισθό της κοπέλας σου.. Δεν ξέρω γιατί, αλλά νομίζω ότι ξέρεις κι ο ίδιος ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Ιιισως -για να θέτεις και το ζητημα- να έχετε κάποιες δυσκολίες στην αρχη, μα θα το ισορροπησετε. Αρκεί να έχετε γνώση της κατάστασης και να βαδίζετε συνειδητοποιημενα όσον αφορά τα έξοδά σας. Είναι ελεεινό να έχουμε φτάσει στο σημείο να έχουμε βρει τον ανθρωπο της ζωής μας και να γράφουμε σε τετραδιακια έσοδα και έξοδα, αλλά.. Εύχομαι το τετραδιακι σε λίγο καιρό να έχει πάει για ανακύκλωση..
Αφού είστε τόσα χρόνια μαζί είναι κρίμα να μην κάνετε το επόμενο βήμα...τώρα όσον αφορά το οικονομικό από ότι λες έχεις κάτι αλλά όχι σταθερό αν κατάλαβα καλά σημασία έχει ότι από αυτό έχεις κάποιες απολαβές...επιπλέον αν η κοπέλα έχει κάποια σταθερή δουλειά θα σου έλεγα μην το σκεφτείς καν παντρέψου και σε ένα μήνα ...ζευγάρι είστε θα έχετε έναν στάνταρ μισθό της κοπέλας και θα το παλέψεις θα βοηθήσει ο Θεός να βρεθεί κάτι σταθερό κ για σένα....μπορεί να ζοριστειτε στην αρχή αλλά θα είστε μαζί σε όλο αυτό....το πολύ πολύ αν δεν έχετε και τόσα καλά οικονομικά απλά είστε παντρεμένοι αλλά δεν προσπαθείτε για παιδί κλπ που απαιτεί έξοδα ....
Και είπα θα βοηθησει ο Θεός γιατί κάνεις ένα γάμο για να επισημοποιηαεις μια σχέση και σύμφωνα με τη θρησκεία μας για να πάρεις την ευλογία του Θεού άρα πιστεύω ότι ναι να έχετε πίστη κ θα πάνε όλα καλά
Scroll to top icon