ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2019 | 12:40

Ονειρα

Ρε παιδιά είμαι πολύ αναστατωμένη. Είδα ένα όνειρο που σύμφωνα με τον ονειροκρίτη είναι κακό... Τη νεκρή γιαγιά μου να με ρωτάει αν θέλω να πάω μαζί της. Εγώ δεν απάντησα αλλά δεν ήθελα.. Έχετε δει κάτι ανάλογο? Σοβαρά σας ρωτάω... Είμαι πολύ φοβισμενη. Μήπως συνδέεται με το άγχος και την αρρωστοφοβια που έχω τους τελευταίους μήνες? Δεν νιώθω καλά. Καμία άποψη?
10
 
 
 
 
σχόλια
Τα όνειρα είναι το υποσυνείδητο σου κυρίως, αλλά και θαμμένες αναμνήσεις από το παρελθόν. Μήπως η γιαγιά σου έλεγε όταν ήσουν μικρός/μικρή να προσέχεις μην κρυώσεις; Για κάνε ένα συνδυασμό με την αρρωστοφοβια, να το το όνειρο και να η εξήγηση.Μη φοβάσαι γιατί επηρεάζεται αρνητικά η ψυχολογία σου κι αρχίζει η αυθυποβολή μετά. Και κόψε τους ονειροκρίτες... όπως ο κεραυνός δεν είναι τα νεύρα του Δία, έτσι και τα όνειρα δεν είναι μηνύματα από το υπερπέραν.
Ελα μωρε τωρα! Εχω δει οτι μου πεφτουν τα δόντια, οτι φοραω νυφικο, οτι καπνίζω, οτι ειμαι έγκυος, ο, τι θες τέλοσπαντων που να θεωρείται απο κακο μεχρι θάνατος. Δεν έπαθα ποτε κ τπτ (ξερω τι σκέφτεστε κπ κακοήθεις για το κακο σκυλι.....)! Μην ασχολείσαι με ονειρα κ ερμηνεία, χαμένος χρονος για μενα!
Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο που έχει εγκαταλείψει τον κόσμο αυτό και σου μιλάει πρέπει να δώσεις βάση σε αυτό που σου λέει. Πολλές φορές μιλούν μια ακατανόητη γλώσσα για εμάς. Δεν πρέπει να λαμβάνεις τίποτα από τα χέρια τους και φυσικά να τους ακολουθήσεις. Θεωρούνται κακοί οιωνοί. Στα όνειρα φυσικά δεν υπάρχει κάτι προσχεδιασμένο από εμάς, έρχονται και φεύγουν. Στη δική σου περίπτωση δεν υπάρχει κάτι άσχημο πιστεύω. Δεν την ακολούθησες για αυτό.
Κοίτα να δεις, εμένα μια φίλη της μακαρίτσσας της γιαγιάς μου είχε δει τη συχωρεμένη στον ύπνο της και της μίλαγε και καμιά ώρα, οπότε όταν μου το είπε η καλή αυτή κυρία εγώ διέγνωσα ότι μάλλον η γιαγιά θα βαριόταν κι ήθελε παρέα εκεί που είναι :-)Πάντως για να ηρεμήσεις, ζει ακόμη εδώ και δύο χρόνια, οπότε μη φοβάσαι.
Αρχικά θα σου πρότεινα να μην πίστευεις τις βλακείες του " ονειροκρίτη". Όλα είναι υποσυνείδητα. Ίσως να σκέφτεσαι τη γιαγιά σου κι έτσι να την είδες στο όνειρο σου. Κουλαρε , μη τρελαίνεσαι
Όταν καταλήγουμε τα απλά και αυτονόητα, να μας φαντάζουν δύσκολα μες στις σύγχρονες συνθήκες ζωής...Απλό και σοφό.Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Alan Watts, δεν τον είχα ακούσει.
Scroll to top icon