ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2019 | 09:53

Πρώτη φορά...

και ναι! για πρώτη φορά στη ζωή μου βρέθηκε ένα άτομο να μου δείξει ενδιαφέρον, να έχουμε τόσα κοινά, να έχουμε ωραίες συζητήσεις! Δεν είχαμε ειδωθεί από κοντά, δεν είχαμε ανταλλάξει ποτέ κουβέντες πρόσωπο με πρόσωπο κι όμως ένιωθα ότι γνωριζόμαστε χρόνια! Έτυχε να βρεθούμε στον ίδιο χώρο, ένιωθα να με καίει το βλέμμα του συνεχώς δεν ήξερα πως να αντιδράσω μιας και δεν είχα ποτέ σχέση, δεν είχα ποτε φλερτάρει...Έτσι έκανα οτι δεν τον έβλεπα δεν ξέρω γιατί μου βγήκε...από άμυνα ίσως! φοβάμαι ομως ότι αυτόν τον απομάκρυνε από εμένα...Γιατί δεν μου ξανά έστειλε από τότε...δεν ξανά μιλήσαμε!
2
 
 
 
 
σχόλια
Τι να σου πούμε τώρα! Τον ξενέρωσες, τόσο δύσκολο ήταν να του μιλήσεις! Το φλερτ είναι να πας να του μιλήσεις , νόμιζες πρέπει να του κάνεις φιλάκια και ματάκια από μακρυά; Περιμένεις κιόλας να στείλει..Προσπάθησε να το σώσεις, στείλε πρώτη και εξήγησέ του ότι ντρεπόσουν. Και έλπιζε να το βρει χαριτωμένο!
Scroll to top icon