ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2019 | 09:48

Βολεμενοι και οι δυο

Δεκαπέντε χρόνια παντρεμένοι. Περνάμε όμορφα, γελάμε. Καμία ερωτική επιθυμία εδώ και χρόνια. Άμα συμβεί θα είναι τυπικό και μηχανικό. Αναζητώ το φλερτ άλλων ανδρών και αυτός επίσης άλλων γυναικών . Φαίνεται απ' τον τρόπο που περιποιείται τον εαυτό του όταν βγαίνει απ' το σπίτι. Αποκλείω τον ενδεχόμενο γκόμενας. Αν έχει κάνει κάτι θα ναι περιστασιακό. Και να το μάθαινα ελάχιστα θα με νοιαζε, περισσότερο θα θιγοταν ο εγωισμός μου. Εγώ δεν κάνω τίποτα αλλά φωνάζω για προσοχή, το νιώθω. Έχουμε μια κοινή ζωή και μια κρυφή. Και το κακό ,το πολύ κακό σε αυτήν την ιστορία είναι ότι είμαστε και οι δύο βολεμενοι όχι μόνο ο ένας. Οπότε το βήμα χωρισμού δεν το βλέπω από κανέναν στον ορίζοντα. Να μη ξεχάσω να αναφέρω και την ύπαρξη δύο παιδιών. Αυτά. Λυπηθείτε με ελεύθερα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ο χωρισμός σε γάμο 15 χρόνων και με δύο παιδιά είναι λίγο δύσκολος, αφού δεν έχετε τσακωμούς. Καταλαβαίνω απόλυτα τα όσα λες, αν και δεν έχω υπάρξει σε τόσο μεγάλη σχέση ή γάμο. Από αυτά που έχω δει, είναι δύσκολο μετά από πολλά χρόνια με τον ίδιο σύντροφο να υπάρχει σεξουαλική έλξη. Αυτό όμως που φοβάμαι στα λεγόμενά σου είναι το για πόσο ακόμα θα φλερτάρετε μόνο... Δηλαδή σε 5 χρόνια αν κάποιο από τα φλερτ σας το προχωρήσει εσείς θα κάνετε πίσω;;;;; Δύσκολο πράγμα ο γάμος...
Αν εκτός από την ερωτική επιθυμία έχει φύγει και η συντροφική αγάπη, δε σώζεται με τίποτε.Αν συνεχίζετε να αγαπιεστε ως σύντροφοι και δεν είστε απλά συγκάτοικοι με κοινή ευθύνη για τα παιδιά, τότε ή πάτε σε σύμβουλο γάμου ή ξεκινάτε σεξουαλικές σχέσεις με τρίτους, ανοιχτά όμως, όχι κρυφά.Ξεκαθαριστε πρώτα τι νιώθετε ο ένας για τον άλλο και αναλόγως πορευεστε.
Αφού και οι δύο είστε έτσι μπορείτε άνετα να μιλήσετε και να πάρετε διαζύγιο πολιτισμένα. Ούτε εντάσεις θα υπάρξουν αφού αυτό συμβαίνει όταν ο ένας δεν θέλει τον άλλο ενώ ο άλλος τον θέλει.
Εαν και οι δυο σας δε καλυπτεστε ερωτικα, απλα ανοιξτε τη σχεση. Καντε τριο κλπ. Απο το να συνεχισετε μεσα στη μιζερια και ετσι να προσπαθειτε στα κρυφα, ας ανοιξετε τα χαρτια σας..
Scroll to top icon