ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2019 | 10:47

Πρώτη φορά

Γεια σας παιδιά. Λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής. Θα το κάνω για πρώτη φορά με ένα παιδί. Είμαι 22 χρόνων και εκτός του ότι ντρέπομαι που θα με δει γυμνή. Ντρέπομαι πολύ και το στήθος μου επειδή είναι πολύ μικρό. Νομίζω ότι όταν το δει θα ξενερώσει πολύ άσχημα. Έχω σκεφτεί ακόμα και να φοράω το πάνω εσώρουχο εκείνη την ώρα προκειμένου να μην το δει ..
7
 
 
 
 
σχόλια
Και να το φοράς, θα βγει στην πορεία, οπότε καλύτερα να καθυστερήσεις το σεξ γενικότερα, μέχρι να ωριμασεις λιγάκι και να πήξει το μυαλό σου, γιατί με τέτοιες ερωτήσεις που κάνεις, δεν σε κόβω έτοιμη.
να πω κι εγώ τη βλακεία μου, γνώρισα μια τύπισσα στην παραλία η οποία αντικειμενικά δεν έχει στήθος, καθόλου όμως όχι μικρο κτλπ.. κι όμως είναι απο τις πιο ωραίες γυναίκες που μπορείς να δεις σε μια παραλία. Πράγμα στο οποίο συμφωνήσαν όλοι οι μαντράχαλοι της παρέας ακόμη και αυτοί που έχουν άλλα γούστα για το συγκεκριμένο θέμα. Άρα το επιχείρημα δεν έχω στήθος είμαι άσχημη καταρρίπτεται παταγωδώς. Επιπλέον όπως γράψανε κι άλλα παιδιά, αφού είναι μαζί σου του αρέσεις όπως είσαι :Pοπότε... Kαλή απόλαυση και πάντα προφυλάξεις
Λες να μην έχει καταλάβει το μέγεθος του στήθους σου; Διαφέρει παρασάγγας το push up από το φυσικά μεγάλο στήθος και όλοι το ξέρουν.Χαλάρωσε και κοίτα να το απολαύσεις. Πιο σέξι γυναίκα από αυτή που απολαμβάνει το σεξ δεν υπάρχει. Αν έχεις ανασφάλειες και κάθεσαι σαν αγγούρι, τότε σίγουρα θα ξενερώσει.
Δηλαδή όταν σε βλέπει με τα ρούχα σου βλέπει από μέσα 2 τεράστια καρπούζια; ή τουλάχιστον αυτό περιμένει να δει όταν γδυθεις; εγώ δεν νομίζω πάντως. Σίγουρα αυτό που θα δει το περιμένει ήδη και του αρέσει για να σε επέλεξε. Εκτός αν είναι κανένας μαλ** και εκεί είναι το θέμα όχι εκεί που λες εσυ. Γιαυτό πρέπει να αναρωτηθείς πρώτα λοιπόν, είναι καλό παιδί; σου φέρετε καλα; πιστεύεις θα σε προσέξει-σε κάνει να αισθανθείς άνετα; θες να είναι σίγουρα ο πρώτος σου ; αν σε όλα αυτά η απάντηση είναι ναι τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Όταν κάνεις τέτοιες σκέψεις θα είσαι άβολη και θα δρας περίεργα και τότε μπορεί να ξενερώσει -ναι. Γίνε ερωτική, ζηστο, δειξτου ότι τον θες, είσαι γυναίκα γίνε αισθησιακη και όλα αυτά θα τα περάσεις και σε αυτόν.
Εκτος και αν φορας κελεμπιες, ειμαι σιγουρος οτι γνωριζει οτι δεν εχεις αγελαδινα βυζια..εαν εχει προχωρησει το θεμα τοσο, μαλλον πιστευω σε βρισκει σεξι οπως εισαι
Για ποιον λόγο να κάνει μαζί σου κάτι κάποιος όταν του αρέσει ας πούμε το μεγάλο στήθος, δεν είναι κάτι μεμπτό για να ντραπεις. Αν έχει ο άλλος πρόβλημα και είναι μαζί σου δεν αξίζει απλά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon