ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2019 | 23:08

Γονίδια

Είναι κάτι σαρανταπενταρηδες νέοι ζωγραφίστα κουκλιά Σπαλιαρας , Γεωργούλης , το μοντέλο Νίκος Παπαδάκης , Τζάρεντ Λέτο κ.α.και είμαστε και μεις με τις μπυροκοιλιές , την φαλακριτσα μας και τα άσπρα μαλλιά μας από τα 35 μας.Τα γονίδια μου μέσα να πάρει η ευχή και να σηκώσει !!
4
 
 
 
 
σχόλια
Ρε φιλε, οι τυποι περνουν ολη τη μερα τους στο γυμναστηριο, ποια γονιδια μου λες; Υπαρχει κανενας που να γεννηθηκε με six-pack;Το μονο που εχει σχεση με γονιδια ειναι τα χαρακτηριστικα του προσωπου, εκει λιγα μπορεις να κανεις χωρις να μπει μαχαιρι.Οσο για τη φαλακρα, εχει λιγοτερη σημασια απο οτι νομιζεις.
Σοβαρα ατομα ζηλευεις. Τη μπυροκοιλια αν δε τη θες μπορεις καλλιστα να τη διωξεις. Κατα τα αλλα, τα γονιδια ειδικα του πρωτου και του τριτου ειδικα να λες ευτυχως που δεν τα εχεις, γιατι δεν αφορουν μονο εξωτερικα χαρακτηριστικα.
Κοίτα μαν για την μπυροκοιλια δεν φταίνε τα γονίδια, ξέρεις τι φταίει.. τώρα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσε. Και ο Statham ,είναι σαρανταοενταρης με καράφλα και δεν τον λες και Άδωνι από χαρακτηριστικά, αλλά μια χαρά καριέρα κάνει στο αντίθετο φύλο.
Scroll to top icon