ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.8.2019 | 12:53

Γενέθλια!!!

Σαν σήμερα πριν 38 χρόνια γεννήθηκα ,και πριν 14 έχασα τη μητέρα μου. Διπλή επέτειος λοιπόν.38 λοιπόν χωρίς δουλειά ,και αυτό είναι εντάξει ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είμαι στην Ελλάδα.Εχω την υγεία μου το ταμείο ανεργίας και ψάχνω για δουλειά.38 και ελεύθερη χωρίς παιδί,και αυτό είναι εντάξει .Οι άλλοι δίπλα μου αγχώνονται και με "λυπούνται" .Κι όμως είναι εντάξει δεν έτυχε ,δεν έδεσε το γλυκό. Οπως και να έχει μόνη η με παρέα καλά θα είμαι.38 σήμερα και έχω περάσει τόσα στη ζωή μου που δύσκολα θα με συγκινησουν οι δυσκολιες.Ειμαι εδώ είμαι καλα,αγαπώ τον εαυτό μου και τους ανθρώπους.Θα πάω σήμερα θα βγάλω λεφτά από τα ταμείο μου και θα κεράσω τους φίλους μου,θα χαρώ πολύ που θα τους δω.Ολα είναι εντάξει!!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Ολα ειναι ενταξει κοπελια όντως. Είσαι καλα, εχεις τα γενεθλια σου κ θα βγεις να γιορτάσεις. Χρονια πολλα κ θα ευχηθώ να συνεχίσεις να μετράς τα καλα της ζωης σου που του χρονου να ναι περισσοτερα.
Scroll to top icon