ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2013 | 17:15

Είμαι..

..κατά της υιοθεσίας παιδιού από ομοφυλόφιλα ζευγάρια..
5
 
 
 
 
σχόλια
γιατί είσαι κατά; θα το αγαπήσουν λιγότερο ή δεν θα μπορούν να του εξηγήσουν την αναπαραγωγή;με τόσα παιδιά σε ιδρύματα...τα οποία πρέπει να φύγουν στα 18 (το ξέρω από οικείο μου πρόσωπο που έδωσε μάχη με το χρόνο να τον υιοθετήσουν πριν τα 18) και ανθρώπους διατεθημένους να δώσουν αγάπη σε παιδιά...είναι λίγο άδικο!
Δηλαδη τα παιδιά στα ιδρύματα ή θα πρέπει να υιοθετούνται από gay ζευγάρια ή ειναι καταδικασμενα να μεγαλώνουν μονα τους κ ξεκομμένα από μια οικογένεια? Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπαρχει υγιής υποδομή ώστε να μεγαλώνει ένα παιδάκι μεσα σε κοινωνικά πλαίσια όπου δε θα γίνουν η αιτια να πληγωθεί επειδή θα έχει είτε 2 μαμάδες είτε 2 μπαμπάδες..
little black subs - το οτι ειναι η κοινωνια τετοια που μπορει να πληγωθει το παιδι, δεν ειναι λογος i.m.o. για να απαγορευεται η υιοθεσία απο gay ζευγάρια! Τα παιδιά που θα υιοθετηθούν, το θέμα είναι να λάβουν αγάπη, είτε στα ιδρύματα, ειτε σε οικογενειες, πυρηνικές, μονογονεϊκές ή με gay γονείς.
και είμαι straight - δεν υποστηρίζω οτι οι gay θα δωσουν περισσότερη αγάπη ή οτι οποιαδήποτε άλλη οικογένεια δεν πρέπει να υιοθετεί. (συγγνωμη αλλά δεν υπάρχει τρόπος να κάνω update την προηγούμενη απάντησή μου)
Συμφωνώ με τα λεγόμενα σου ..απλα με προβληματίζει το γεγονός κατά ποσο μπορεί να αντιμετωπιστεί ένα παιδάκι υιοθετημένο από gay ζευγάρι σε ένα σχολικό περιβάλλον..σιγουρα θα υπάρχουν επικριτικά ως προσβλητικά σχόλια τα οποία ίσως το πληγώσουν κ να μην αρκει η σιγουρα τεράστια αγαπη που θα εχει από τους γονείς..Τα παιδιά πληγώνονται για λιγοτερο σοβαρούς λόγους (λόγοι παχυσαρκίας,καταγωγής κτλ) από τον σχολικό μικρόκοσμο τους κ δε ξερω κατά ποσο μπορούν να το διαχειριστούν όλο αυτό ανεξαρτήτως την στηριξη των γονιών που θα εχουν..κ κατά ποσο άραγε θα τους σημαδέψει κ τι αντιχτυπο θα εχει στην μετέπειτα ζωή τους αυτό που θα χουν βιώσει παιδιά..
Scroll to top icon