ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2019 | 08:56

Μήπως είμαι υπερβολική

Υπό άλλες συνθήκες δε θα το σκεφτόμουν καν αλλά πρόκειται για τους κουμπάρους μου. Προθυμοποιήθηκαν λοιπόν να μου γνωρίσουν κάποιον μιας και έχουν περάσει 2 χρόνια από την τελευταία μου σχέση. Να πω εδώ ότι δε μου λείπει κάτι εκτός ίσως από έναν μεγαλύτερο κύκλο ώστε να έχω περισσότερες γνωριμίες. Αυτός ο κάποιος λοιπόν εμφανισιακά τουλάχιστον ήταν πολύ κατώτερος από αυτό που θα ήθελα και πιστεύω ότι θα ταίριαζα με αποτέλεσμα να παρεξηγηθώ μαζί τους, χωρίς να πω όμως κάτι. Ωστόσο βγήκα με το παιδί αυτό (τι παιδί, 41 είναι), αφού κατά τα άλλα είναι πολυ ευγενικός και περιποιητικός και έχει τρόπους απέναντι σε μία γυναίκα. Σκέφτομαι λοιπόν αν θα αναρωτηθούν ποτέ μα τι κάνω μαζί του και να ζητήσουν και μια συγγνώμη ίσως. Ελπίζω όχι αφού σταματήσω να βγαίνω μαζί του.
12
 
 
 
 
σχόλια
φιλαρακι μην τους θυμωνεις για καλο το καναν .............. πες ευχαριστώ απλα δε ενδιαφερομαι εχω ενα αλλο φλερτ κατι τετοιο.................... κι στον αλλον ανθρωπο πες αυτο ώστε μην πληγωθεί .............. συγνώμη απλός αυτο το καιρό ειμαι σε φάση που ζητω την μοναξιά μου ......αυτο λεει η πραγματική ευγένεια ψυχής .............
Η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν εγκλωνιζεται σε ένα καλλιγραμμο σώμα και 2 ματια πλάνα.. Η όλη στάση και συμπεριφορά μπορούν να τον κάνουν να ξεχωρίζει ανάμεσα σε χιλιάδες "κούκλους". Δικαίωμά σου να έχεις διαφορετικό γούστο,αλλα,πίστεψέ με,οι περισσότερες έναν τέτοιο άνθρωπο ψάχνουμε. Α! Κι οι κουμπάροι σου μια συγγνωμη τη χρωστάνε.. Μαντεψε σε ποιον..
Η σύνταξη των τελευταίων δύο προτάσεων της εξομολόγησης δεν βγάζει κανένα νόημα και δεν ξέρω εάν μπορώ να τοποθετηθώ με σιγουριά. Σε γενικές γραμμές νομίζω όμως ότι συμφωνώ ότι είναι εξευτελιστικό να σου φέρνουν προς γνωριμία άτομα τα οποία είναι εμφανώς υποδεέστερα σε εμφάνιση ή προβληματικές περιπτώσεις. Σαν να σου λένε "γι' αυτό είσαι". Δηλαδή εάν εγώ είμαι μια χαρά άτομο, μορφωμένο, με καλό παρουσιαστικό και ελεύθερο θα τσαντιστώ να μου πει κάποιος ότι ταιριάζω με κάποιον αντικειμενικά άσχημο, χωρισμένο με παιδιά (που δεν θέλει και να ξαναπαντρευτεί) και με χρέη. Και όμως έχει συμβεί και εννοείται σπάστηκα με τη φίλη μου. Της είπα ένα δεν μου ταιριάζει, δεν μου αρέσει και το κατάλαβε. Χωρίς παρεξηγήσεις. Σιγά μην μου ζητήσει και συγγνώμη. Όλοι μας έχουμε κάνει γνωριμίες σε άλλους με ανθρώπους που δεν θα θέλαμε για εμάς. Άσχημο μεν, δεν τρέχει κάτι δε, ενήλικοι είμαστε και εμείς επιλέγουμε με ποιον θα μπλέξουμε.
εκ μέρους μέρους των κουμπάρων σου ζητάω ταπεινά συγνώμηεπίσης εκ μέρους των εμφανισιακά κατώτερων σου επίσης ζητάω συγνώμη και θα πρότεινα να μας ενημερώσεις που θα βρίσκεσαι αύριο να μήν πάμε και σου χαλάσουμε την θέαχαλί να γίνω να με πατήσεις.
Οχι βρε δεν εισαι υπερβολικη , μια συγνωμη δεν αρκει. Προτεινω να κινηθεις νομικα να ζητησεις και αποζημιωση για ηθικη βλαβη και προσβολη προσωπικοτητας. Για μια εικονα ζουμε
φιλικά στο λέω, πολύ ψηλά τον αμανέ έχεις. Αν δεν σου αρέσει πες ευγενικά όχι και τελείωσε η υπόθεση. προφανώς στον γνώρισαν επειδή έχει καλό ποιόν (τρόπους κτλπ). Σιγά που πρέπει να σου ζητήσουν και συγνώμη που πήγαν να κάνουν ένα καλό, άιντε ξεκαβάλα.
Scroll to top icon