ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.8.2019 | 22:08

Shorts

Δεν φοράω στενά ρούχα ούτε ντεκολτέ ούτε κοντά(μέχρι το γόνατο).Σήμερα φόρεσα ένα σορτσάκι (κοντό δεν θα το έλεγα οι άντρες είχαν πιο κοντά από μένα).Και με κοιτούσαν και κάποιος μου σφυριξε(ούτε καν στενό δεν ήταν).Ένιωσα πολύ ασχημα.Δεν εκλαμβάνω ποτέ τέτοια σχολια-πραξεις και δε μ'αρεσει.Μηπως να μην ξαναφόρεσε σορτς για φούστες ούτε λόγος.
4
 
 
 
 
σχόλια
Θα φοράς ότι θές , όπως το θες. ΤελείαΥΓ. Την μία μας βρίζετε γιατί δεν σας κοιτάμε και είμαστε κότες και την άλλη μας βρίζετε γιατί σας κοιτάμε στον δρόμο επειδή μας αρέσετε. Αποφασίστε πια τι θέλετε. Θέλετε να σας κοιτάμε ή όχι; Προσέξτε καλά τι θα πείτε. Με έχει κουράσει αυτή η υποκρισία μερικών...ΥΓ2. Που είναι το κακό όταν σου σφυρίζει κάποιος ή σου κάνει ένα όμορφο σχόλιο για την εμφάνιση σου; Δεν λεώ να σου πει πρόστυχα λόγια , αλλά να δείξει τον θαυμασμό του και να πει τι γυναικάρα είσαι εσύ κοπέλα μου.. Και αυτό σας πειράζει ε;;; Ε δεν πειράζει, ας σας πειράζει. Αν δεν σας αρέσουμε , καθίστε σπίτι σας.
Ένα απλό βλέμμα από το σφύριγμα απέχει πολύ. Βρίσκω υπερβολικό να μην θέλει μια κοπέλα καν να την κοιτάνε έτσι τόσο γενικά και απόλυτα. Είναι βέβαια κάποια βλέμματα τόσο γλοιώδη που και αυτά αηδία σου προκαλούν αλλά τέλος πάντων. Το σφύριγμα όμως και το να σου λέει κάποιος άγνωστος στο δρόμο τι γυναικάρα είσαι εσύ είναι άθλιο. Στη Γαλλία το "πείραγμα" στο δρόμο αποτελεί ποινικό αδίκημα. Εδώ είμαστε και παράξενες που δεν μας αρέσει. Τι να πεις!
Scroll to top icon