ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2019 | 14:30

Μα δεν είναι άδικο ?

Είχα μια σχέση, ήταν όλα ρόδινα ή έτσι πίστευα, μέχρι που μαθαίνω οτι δεν έχει αδερφή! ΣΟΚ Εντάξει δεν τον ήξερα από κάπου, γνωριστήκαμε στην τύχη σε κάτι διακοπές, άσχετοι μεταξύ μας, απλά προέκυψε αυτό το κάτι(!) Ήμουν και μικρή και άβγαλτη, μόλις είχα γίνει 17 και έπεσα στην παγίδα. Ένα χρόνο μιλούσαμε καθημερινά εκτός ΣΚ που έκλεινε το κινητό "γιατί δούλευε και δεν επιτρεπόταν" και μετά πάντα ήταν κουρασμένος. Εγώ έδινα και πανελλήνιες όποτε ο χρόνος μου ήταν περιορισμένος. Και ΤΣΟΥΠ γίνεται το θαύμα και περνάω σε πόλη 1,5 ώρα από την πόλη του, ειλικρινά εντελώς τυχαία. Ε μετά καταλαβαίνετε, κάθε λίγο ερχόταν και έμενε σπίτι μου 3-4 μέρες και άντε πάλι μετά από λίγο καιρό. Είχε σταματήσει και από αυτή τη δουλειά που έπρεπε να κλείνει το κινητό. Γνώρισε την φοιτητική μου παρέα και τις κολλητές και όλα πηγαίναν υπέροχα. Είχα πάει και εγώ στην πόλη του κάποιες φορές αλλά έμεινα μόνο μια φορά, όταν έλειπαν οι δικοί του. Η αδερφή του ήταν 1 χρόνο μεγαλύτερη από εμένα, επίσης φοιτήτρια σε άλλη πόλη, μου έλεγε ιστορίες για αυτή και πόσο ήθελε να μας γνωρίσει γιατί ταιριάζαμε και θα κάναμε καλή παρέα (!), είχα δει και φωτογραφίες, όμορφη κοπέλα και σου μοιάζει πολύ, είχα πει. Που να ήξερα η καημένη! Εκείνη την περίοδο είχα μια φίλη, η οποία ήταν πιο περίεργη από εμένα για τις ζωές των άλλων. Ε και στην πλάκα μου λέει να ψάξουμε στα social media για τον δικό μου, που υποτίθεται δεν είχε fb και τέτοια. Και πως μου κόβει εμένα και λέω το ΝΑΙ! Ο τύπος είχε σχέση με την "αδερφή" του 4 χρόνια και πηγαίναν και σοβαρά! Κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό! 1,5 χρόνο πηγαινέλα και 1 χρόνο που μιλούσαμε.. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ! Εγώ αποχώρησα σαν κυρία με κλασσικό μπλοκ από παντού και χωρίς να κάνω σκηνή.. Η κοπέλα του έμαθε στην πορεία για μένα και αποφάσισε να αρχίσει να με παρενοχλεί στέλνοντας απειλητικά μηνύματα και καλώντας μέσα στα άγρια μεσάνυχτα για να με βρίσει που "χώθηκα". Τέσπα, εγώ θέλω να καταλήξω αλλού.. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός και πλέον έχουμε κοινούς γνωστούς. Και πέσαμε και στην ίδια παρέα.. Συνοπτικά, ο τύπος συνεχίζει τα ίδια από οτι έμαθα, μου την έπεσε κιόλας κανονικότατα και γενικά τις έχει 2-2. Εγώ από τότε (έχουν περάσει και 4 χρόνια) δεν έχω κάνει καμία αξιόλογη σχέση και τα ερωτικά μου είναι χάλια.. Με λίγο ψάξιμο, όλες του οι κοπέλες φαίνονται εξαιρετικές, μορφωμένες, όμορφες και έχουν πέσει πάνω σε αυτόν τον άθλιο! Ο οποίος πλέον έχει και instagram και μόλις με ανακάλυψε άρχισε τα μηνύματα και τα "ποσό έχω ομορφύνει και μπλα, μπλα, μπλα". Όλα αυτά μια εβδομάδα πριν φύγει διακοπές με το επόμενο θύμα του.Η τωρινή του επίσημη σχέση είναι μόλις 18 ενώ αυτός σε 2 μήνες γίνεται 30.. Μα δεν είναι άδικο? Ένας άνθρωπος που φέρεται έτσι, να πηγαίνει από την καλή στην καλύτερη και εγώ τίποτα.. Πότε θα γυρίσει πια αυτός ο τροχός ?
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα γυρίσει ο τροχός.Για όλους/όλες έχει,τώρα αμα σκαλώνει κανένα γρανάζι,βάλε Motul Mc care c2 (βάζω στη μηχανή μου χρόνια τώρα,τα σπάει) :) :),μην απογοητεύεσαι,υπάρχουν και καλά παιδιά εκεί έξω.
Δε θα παύσω να λέω το εξής: εάν κάποιος έχει ΜΟΝΙΜΗ σχέση, όπως ο εν λόγω, πρέπει να είστε τυφλές οι λοιπές που ''δεν το καταλαβαίνετε'' και μπορεί και σας παίζει έτσι. Με ελάχιστη παρατηρητικότητα, από ασήμαντες λεπτομέρειες, φαίνεται πως ο άλλος βρίσκεται αλλού, δε θέλει καμία σοφία.
Συγγνώμη, τον "ζηλεύεις" και ολας; θεωρείς ότι η ζωή του κυλάει όμορφα και εσύ, (όπως λες) Τίποτα;; αγάπη μου δυστυχισμένος είναι και δεν το ξέρει. Αφού όπως λες τις έχει 2-2 και φυσικά κάποιες ταυτόχρονα, όπως έκανε και με εσένα. Τι ζηλεύεις; χιλιες φορές ολομόναχος πάρα τέτοια κατάντια. Έχουν περάσει 4 Χρόνια γιατί ασχολησε; γιατί δίνεις αξια σε ένα τέτοιο νούμερο; δόξα τον θεό τον κατάλαβες και ελευθερωθηκες δε λες;; είσαι νέα, προχωρα παρακάτω, επικεντρωσου στον εαυτό σου ,και βγάλε τέτοιου είδους άτομα από την ζωή σου και το μυαλό σου μιά για πάντα. Από την στιγμή που θα το κάνεις αυτό τότε είναι που θα γυρίσει ο τροχος. Κάποια πράγματα είναι του χεριού μας μη περιμένεις να γυρίσει μόνος του εντελώς! Αναζητησε κάποιον που αυτό που έδωσες στον άλλον τον γελοίο 2 Χρόνια θα το εκτιμήσει απλόχερα και με το παραπάνω όπως και εσύ το δικό του. Μη μου απαντήσεις αφού δεν του μιλαω δεν τον κοιτάω κλπ ΜΗΝ τον σκέφτεσαι καν. Ούτε τη σκέψη σου δεν αξίζει. Και εννοείται δεν διανοούμε απάντηση ότι τον θες ακόμα. Κάνε ότι σου είπα, και δεν θα έχεις ιδέα πόσο πιο κερδισμένη είσαι εσύ..
Scroll to top icon