ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2019 | 16:50

Οδήγηση

Είμαστε διακοπές και ο φίλος μου θέλει να οδηγά το αμάξι μου! Εσείς Κοριτσια τους αφήνετε; Προσπαθεί να μου επιβληθεί; Δεν ξέρω.. εκνευριζομαι πάρα πολύ!! Στον υπέρτατο βαθμό! Μερικές φορές του το δίνω αλλά επειδή δεν έχει δικό του θέλει να το "παίξει" άντρας;;; Τα νεύρα μου!!!!!!
13
 
 
 
 
σχόλια
Βαριέμαι αφόρητα να οδηγώ, στις διακοπές δε το απεχθάνομαι και γιατί νιώθω ανασφάλεια σε αγνώστους δρόμους και γιατί ως συνοδηγός απολαμβάνω το τοπίο. Οπότε παραχωρώ με μεγάλη χαρά το αυτοκίνητό μου. Σε καμία περίπτωση όμως δε θεωρώ ότι η οδήγηση δείχνει ανδρισμό ή ότι πρέπει σώνει και καλά να δίνεις το αυτοκίνητό σου να το οδηγεί το ταίρι σου, αν δε θέλεις.
Ξέρω κοπέλες που το δίνουν στο αγόρι τους να πεταχτεί μέχρι το περίπτερο ή όταν πάνε μαζί ταξίδι και παίρνουν της κοπέλας. Αλλά μην σε νοιάζει τι κάνουν οι αλλοι. Εσύ Αν τον εμπιστεύεσαι δώσε το του, αν όχι μην το δίνεις. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με επιβολή, μου φαίνεται χαζό, μάλλον αυτό που λένε και τα παιδιά πιο πάνω, ότι κάποιους τους ευχαριστεί η οδήγηση.
Το γεγονός ότι μπορεί απλά να νοιώθει την επιθυμία να οδηγήσει απλά,επειδή δεν έχει δικό του αμάξι ,το σκέφτηκες καθόλου;και εγώ δίνω το αμάξι μου και την μηχανή μου σε άτομα που εμπιστεύομαι και δεν έχουν δικό τους όχημα.Μην κάνεις λές και είσαι 5 χρονών και σου παίρνουνε την κούκλα ( όχι δικιά μου είναι ,δεν στην δίνω !!!) σκέψου και λόγο,πρίν νευριάσεις και κρίνεις..εκτός και αν υπάρχει κάποια άλλη συμπεριφορά απο αυτόν που δεν αναφέρεις.
Scroll to top icon