ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.8.2019 | 18:38

Ελεύθερη σχέση

Αναρωτιέμαι, αφού δεν το αντέχουμε, γιατί το τολμάμε κάποιες από εμάς; Είναι λίγος καιρός που με έναν φίλο μου έχουμε περάσει την λεπτή γραμμή και έχουμε την λεγόμενη "ελεύθερη σχέση". Όλα στην αρχή φάνταζαν ωραία, χαλαρά, με όμορφες ερωτικές στιγμές, αλλά και αμοιβαία κατανόηση, λόγω της φιλίας που προϋπήρχε.Πλέον όμως το πράγμα αρχίζει να περιπλέκεται. Σε κάποια από τις συναντήσεις μας και ενώ είχαμε καιρό να βρεθούμε με ρώτησε "έκανες κάτι με κάποιον άλλο το διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βρεθούμε;", "όσο ήμασταν μακριά σε ήθελα και μου έλειπες πολύ".Εγώ από την πλευρά μου νιώθω πολύ έντονη ζήλια όταν μου λέει πως βγήκε με μια φίλη του, και γενικά ενοχλούμαι όταν μου μιλάει για τις φίλες του.Ξέρω πολύ καλά από τις σχέσεις που είχα μέχρι τώρα ότι είμαι ζηλιάρα και κτητική και είχα σκεφτεί πως σε μία τέτοιου είδους σχέση ξέρεις από την αρχή ότι ο άλλος μπορεί κατά κανόνα να κάνει κάτι με κάποια άλλη, οπότε δεν υπάρχει χώρος για ζήλιες. Καίγομαι και τσουρουφλιέμαι πλέον και θέλω να σταματήσει αυτό. Πάντα έτσι ρε γμτ, αλλά όχι και τώρα πάλι τα ίδια...
5
 
 
 
 
σχόλια
Δεν υπάρχει καμία ''τόλμη'' σε αυτό που κάνεις. Απλούστατα: αυτό αξίζεις, αυτό παίρνεις με τη δική σου επιλογή, δλδ να σε έχει ένας ως ένα κομμάτι σάρκας να εκτονώνει τις ορμές του. Αν κάποιος σου ''δώσει'' κάτι παραπάνω, θα το απορρίψεις μετ' επαίνων και δε θα τον βρεις ''αρκετό'' για σένα. Οπότε, μην απορείς και αρκέσου σε αυτό που μπορείς να ''σηκώσεις'' ως άτομο.
Διογένη δεν εχει να κανει απαραίτητα με το τι αξιζει κπ σαν άνθρωπος αλλα με το τι ζηταει απο κπ αλλον ανθρωπο. Απο κάποιους ζητάμε σεξ απο καποιους συναισθημα κ σχεση. Αντρες κ γυναίκες. Εχει να κανει με τη φαση της ζωης μας στην οποια βρισκόμαστε κ με το τι αναζητάμε ή μπορουμε αντίστοιχα να προσφέρουμε (στη δεδομένη φαση της ζωης μας). Να τονίσω επισης οτι ορμες εχουμε κ οι γυναίκες οχι μονο οι αντρες. Δε σημαινει οτι σε μια σεξουαλικη πραξη/σχεση ο αντρας ειναι αυτος που εκτονώνεται κ η γυναίκα το κορόιδο. Κ μεις το θελουμε. Κατα τ αλλα, κ όσον αφορα στην εξομολογουμενη, δε μπορεις να ξερεις τι αξιζει κ αν θα δεχτεί ή απορρίψει το παραπανω που θα της προσφέρεις κπ αντρας. Φιλια!
Δεν μπορώ να διαβάζω ανακρίβειες : πείτε fuck buddies ρε παιδιά τι ελεύθερες σχέσεις και αηδίες; Στις ελεύθερες σχέσεις είμαστε ανοιχτοί σεξουαλικα και σε άλλους ερωτικούς συντρόφους (κοινώς κινούμαστε πολυγαμικα) ενώ κατ αλλά η σχέση είναι κανονικοτατη όπως και οι κλειστές ως προς άλλους σεξουαλικα (μονογαμικες). Τουτέστιν μας προσφέρουν συναισθηματική κάλυψη, επικοινωνιακή κι όλα τ άλλα που θέλουμε σε μια σχέση πλην το να μην πάει με άλλα άτομα. Αλλιώς δεν είναι σχέση.Δηλαδη λίγο να ξέρουμε γιατί μιλάμε και μετά θα είναι πιο εύκολο να δούμε τι αντέχουμε. Μην επιτρέπετε να σας λένε μπαρμπουτσαλα (αστεία λέξη, άσχετο, συγγνώμη) και μην τα αναπαράγετε γι' αρχή.
Σωστο αυτο που λες... ισως ενας καλυτερος ορος θα ηταν friends with benefits....Οπως και να έχει θελουμε οι γυναίκες να γινετε ποιο ανοιχτες και ποιο δεχτικες με την σεξουαλκικοτητα σας :)
Νομίζω ότι είναι πιο σπάνιο το friends with benefits (μην πω τα περί φιλίας και όχι με την ευκολονόητη χρήση όταν δεν μπορείς να κάνεις ανάλυση και δεν χρειάζεται).Τώρα κι εγώ θα συμφωνήσω μαζί σου ότι πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στην σεξουαλικότητά μας και δεκτικές, ακόμη κι αν αυτό για κάποιες σημαίνει ότι την απολαμβάνουμε σε μονογαμική σχέση αρκεί να μην το κάνουμε για το τι θα πει ο κόσμος αλλά γιατί αυτό μας ταιριάζει, ναι; Αποδοχή της σεξουαλικότητάς μου δεν σημαίνει να συναινω σε κάτι που δεν μου ταιριάζει πάντως, τουναντίον. Είμαι υπέρ όμως της άρσης της κατακραυγής έμμεσης ή άμεσης του σεξ εκτός σχέσης ή τυπικής σχέσης, ή του μη τυπικού σεξ. Πρακτικά θα ήταν θετικό για όλους μας και οι άνθρωποι θα είχαν λιγότερους λόγους να υποκρινονται. Αν και κάποιοι πάλι θα το έκαναν αλλά είναι άλλο θέμα.
Scroll to top icon