ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2019 | 01:53

Ησυχία παρακαλώ! Κοιμόμαστε...

Ο κόσμος καταστρέφεται αυτή την στιγμή. Ο Αμαζόνιος γίνεται στάχτη και η κλιματική αλλαγή μας δείχνει τα δόντια της. Εκεί έξω κάποιοι τύποι βάζουν τα λεφτά πάνω από τις ζωές όλων μας, ειδικά οι μεγαλύτεροι που νιώθουν την δική τους ζωή να φεύγει και δεν νοιάζονται για τίποτα πια. Στην Ελλάδα όμως τον χαβά μας. GNTM, γκομενάκια, φραπεδιές κι άγιασε ο Ελληνάρας! Τελικά μας αξίζει να επιζήσουμε; Μάλλον όχι, αλλά μαζί με τα ξερά θα καούν (κυριολεκτικά) και τα χλωρά. Τι λέω, καίγονται ήδη...
7
 
 
 
 
σχόλια
Τι σχέση έχει η καθημερινή τρασίλα (που ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά είναι παγκόσμιο φαινόμενο/μόδα και δεν άναψε φωτιές) και ειδικά ο Ελληνικός λαός, με τη φωτιά στον Αμαζόνιο;Ναι, είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει, με τερατώδεις συνέπειες για τον πλανήτη, αλλά δε νομίζω ότι αυτό εξαρτάται άμεσα από τον κάθε πολίτη της οποιασδήποτε χώρας.Δηλαδή τι υποστηρίζεις, πως ο κάθε Γιώργος και η κάθε Μαρία που βλέπουν βλακείες και πίνουν καφέ στην Ψωροκώσταινα, έχουν από ένα πλήρως επανδρωμένο ιδιωτικό τζετ με δυνατότητες πυρόσβεσης και το στερούν από το μέτωπο του Αμαζονίου, αδιαφορώντας;Ότι έχει οποισδήποτε από εμάς δύναμη να ασκήσει πιέσεις ή να εμποδίσει αυτούς τους λιγοστούς παντοδύναμους ανθρώπους που όπως σωστά λες "βάζουν τα λεφτά πάνω από τις ζωές όλων μας";Το χάνεις λίγο, άλλο τα τοπικά πολιτικά μεγέθη και οι πελατειακές συσχετίσεις και συνέπειες ετών εσωτερικά, και άλλο το παγκόσμιο κλίμα, η χλωρίδα και η πανίδα.
Sorry που σου το χαλάω, αλλά και στην Ολλανδία το τηλεοπτικό πρόγραμμα και η ζωή συνεχίζονται κανονικοτατα. Δε βαρεθηκατε ρε παιδιά να βρίζετε την Ελλάδα και τους Έλληνες; Γραφικοί έχετε καταντήσει πλέον.
Εσυ υποθετω γραφεις απο τον Αμαζονιο, με το ενα χερι κρατας το κινητο και με το αλλο τη μανικα για να σβησεις τη φωτια....Αλλιως δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως σε κανει διαφορετικο/η απο τους υπολοιπους.
Ενώ θέλω τόσο πολύ να σχολιάσω νυστάζω απίστευτα και έχω και δουλειά αύριο... Λοιπόν, αυτά που λες είναι ασύνδετα και αλλού μεγέθους. Δεν είναι η ανάγκη για ελαφρότητα το πρόβλημα, ούτε η τρασιλα αλλά η απάθεια και η ανευθυνη στάση στα σοβαρά ακόμη και όταν είναι μικρά. Τώρα για τον Αμαζόνιο δεν θα σβηστεί αν εδώ δεν ζούμε όπως αντίστοιχα το ίδιο έγινε σ' αλλά σημεία του κόσμου όταν καιγόταν η Εύβοια.Έχω κεφάλι καζάνι αλλά και πάλι, εσύ με ξεπερασες. Καληνύχτα.
Scroll to top icon