ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2019 | 19:53

Payback time

Ένας πρώην μου με είχε σβήσει από το facebook και μόλις 2 χρόνια μετά παντρεύτηκε με κάποια που νομίζω οτι έψηνε όσο ήμασταν μαζί. Και δώστου φωτος από το γάμο και από τις δεξιώσεις και από τα ταξίδια και από τις βόλτες και όλο μόστρα με σχόλια τύπου "είστε τέλειοι" "λάμπετε" "τι ταιριαστοί τι υπέροχοι" κλπ κλπ. Πέρασε ο καιρός και ξαφνικά λαμβάνω αίτημα φιλίας του και τι να δω? Χώρισαν βρε τα παιδιά, μα καλά τόσο ταιριαστοί τόσο τέλειοι τόσο υπέροχοι και χωρίσατε βρε παιδιά?? Ωωω τι κρίμαα, πόσο στεναχωρέθηκα, πάρε ένα delete στο friend request σου για να χεις! Sorry not sorry!! Το φχαριστήθηκα!
14
 
 
 
 
σχόλια
Για να είχε το θράσος να σου στείλει αίτημα, σίγουρα είχε παράλληλη σχέση με την άλλη. Έδειξε ότι σε εχει δεδομένη. Δεν πειράζει καλά ξηγηθηκες. Το μόνο που με χάλασε ήταν που μαθαινες τι έκανε όταν χωρίσατε. Αυτό σε κράταγε πίσω, ήταν τοξικό.
Εύχομαι να το μοιράζεστε μαζί μας για να ευθυμήσουμε, αλλά κατά βάθος να αδιαφορείτε για τη μοίρα του πρώην σας. Το πιο ωραίο συναίσθημα είναι η αδιαφορία, γιατί είναι σταθερή σαν το παγόβουνο, σε αντίθεση με το μίσος ή την αντιπάθεια που μπορούν να είναι ένα κλικ από την αγάπη ή τον παράφορο έρωτα...
Και να τους θυμούνται όταν τελειώσει το στόρι;Υ. Γ. Νομίζω το θέμα είναι ότι υποψιάζεται ότι την έψηνε την άλλη όσο δεν ήταν ακόμη πρώην κι αυτό δεν είναι τόσο όμορφο να το ζήσεις εδώ που τα λέμε.
Ναι έχεις δίκιο. Πάντως συνέχεια για μπλοκ ακούω έχει πλάκα. Συμφωνώ με την Ανίνα παρακάτω, δεν μου φαίνεται νορμάλ τόσος ενθουσιασμός επειδή χώρισε το ζευγάρι μάλλον τσούζει ακόμη; Προσωπικά δεν θα με ενδιέφερε αν χώρισε ή όχι.
Ας μας πει κι η εξ αλλά νομίζω ότι χάρηκε επειδή χώρισε με αυτήν για την οποία στην ουσία ένιωσε ότι έληξε η σχέση τους. Ότι την προτίμησε για γάμο κι εκείνη όχι.Μόνο και μόνο που την έψηνε παράλληλα θα έπρεπε να μην την τσούξει, τι τον θες έναν άνθρωπο που έχει σχέση και φτιάχνει κατάσταση για την επόμενη μη υπολογίζοντας έναν άλλον;Προσωπικά δεν θα χαιρόμουν, θα εκνευριζόμουν που τόλμησε να με προσεγγίσει ξανά για τον οποιον λόγο. Φυσικά και η αδιαφορία είναι καλή λύση αλλά εμένα το θράσος μ' ενοχλεί.
Scroll to top icon