ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.8.2019 | 02:35

Μπελαδες!!

Ξαφνικά, ενας άγνωστος αντρας απάντησε σε μια ιστορία μου σχετικα με ενα γεγονος που συνέβαινε για να ρωτήσει πληροφορίες και χωρις πραγματικά να το παρω είδηση ξεκινησαμε να μιλαμε περί ανεμων και υδάτων μεχρι που καταληξαμε σε πιο προσωπικες ερωτήσεις που αφορουν τη ζωη μας και τα κοντινά μας σχεδια αλλα οχι για την ερωτική μας ζωη. Τρεις μέρες δεν χορταινα να διαβαζω τα μηνύματα του, περιμενα πως και πως να δω τις απαντησεις του. Το πρόβλημα ομως ειναι πως εχω σχεση. Και δεν εννοώ πως στενοχωριεμαι που ειμαι δεσμευμένη γιατι δεν ειχα καμια αλλη πρόθεση γι αυτον τον άνθρωπο. Ενιωσα τυψεις οτι κρύβω την αλήθεια, μεσα μου δεν ηθελα να του πω τι συμβαίνει για να μην σταματήσει να μου μιλάει.. κι έτσι εξαφανίστηκα για λιγες μέρες αλλα θα θελα πολυ να ανταλλασαμε απόψεις.Να του μιλησω για τη σχεση μου και να τον αφησω να αποφασίσει αν θελει να μου μιλαει ή ισως μπαινω σε μπελαδες και καλύτερα να σταματησω τωρα που ειναι νωρις;
4
 
 
 
 
σχόλια
Γιατί σε προβληματίζει να μιλήσεις στον άγνωστο για τη σχέση σου και όχι το να μιλήσεις στη σχέση σου για τον άγνωστο;Τις τύψεις για ποιον τις νιώθεις τέλος πάντων;; (θα μας τρελάνουν αυτά)
Εγω απλα δε βλεπω το λογο να το κανεις αυτο. Ενας τυπος στο ιντερνετ. Ε και? Ας είμαστε ρεαλιστές, ουτε εσύ θα θελες ο δικός σου να μιλαει με μια σγνωστη. Παραδεξου το (ειπες μαλιστα οτι η κουβεντα εγινε κ πιο προσωπική..... κ**φαλιτσα.....).
να τους πεις για το αμόρε σου κι να σου λεει συμβουλές κι εσυ σαυτον να δίνεις αν εχει αμόρε κι θέλει συμβουλές απο σενα που εισαι κοπελα για το πως να φερθεί σε αλλη κοπέλα .......................... ετσι θα μπορειτε να ειστε φιλοι κι να συζητάτε όμορφα κι ωραία :):):):)
Scroll to top icon