ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.8.2019 | 20:40

Η περιγραφη της σημερινης νεολαιας σε μια φραση: ατομα που παιρνουν 800 ευρω μισθο (στην καλυτερη!!) και κανουν ζωη δισεκατομμυριουχων.

Τι ειναι αυτο το πραγμα? Μπαινεις στο μετρο και δεν βρισκεις ατομο 20-25 χρονων που να εχει κινητο κατω των 600 ευρω. Κ αν εσυ εχεις κινητο τριων χρονων νιωθεις ντροπη, θες να το κρυψεις στην τσεπη σου μην τυχον και δει κανεις οτι δεν εχεις το τελευταιο μοντελο της ... που κυκλοφορησε χθες, αλλα αυτο που κυκλοφορησε το 2015. -Καλα για τις κοπελες δεν το συζητω: αν δεν φτιαχνεις τα νυχια σου τουλαχιστον δυο φορες το μηνα σε επαγγελματια, αν δεν κανεις, λειζερ+κομμωτηριο+μασαζ+σολαριουμ, αν δεν εχεις 35 μαγιο το καλοκαιρι και 15 ζευγαρια γυαλια ηλιου, τοτε κατι δεν παει καλα με σενα, δεν εισαι αρκετα γυναικα. -εννοειται πως ο μεσος 25αρης/α εχει φυσικα και το δικο του αμαξι γιατι νταξει τωρα δεν γινεται να μοιραζεται το αμαξι του μπαμπα/μαμας.Πραγματικα απορω αυτα τα ατομα εχουν αισθηση του σε τι χωρα ζουν? Αντιλαμβανονται οτι αυτη τη δουλεια που εχουν σημερα μπορει να μην την εχουν αυριο? Ξοδευουν ολα τα λεφτα του μηνα και δεν κρατανε τιποτα στην ακρη κ αν τους τυχει μια εκτακτη αναγκη ζητιανευουν απο δω κ απο κει κ καταριουνται την κριση και το οτι δεν τους φτανουν τα λεφτα. Πως να σου φτανουν φιλε/η οταν θες να κανεις τη ζωη της Μενεγακη χωρις να βγαζεις τα λεφτα της? Γιατι κουκλιτσα μου θες να κανεις τα νυχακια σου σε μανικιουριστ? Αμα παρεις το μανο και τα βαψεις μονη σου τι θα γινει? Δεν μπορεις να τα κανεις καλα? Ε guess what! Practice makes perfect. Αμα κοψεις τη μανικιουριστ και αρχισεις να κανεις εξασκηση μονη σου, καποια στιγμη θα φτασεις κορυφη!! Ναι, ναι ξερω, "ζηλευεις", και "τι σε νοιαζει εσενα, τα δικα σου λεφτα ξοδευουν?". Οχι, ευτυχως, γιατι αλλιως θα ημουν μαλλον στη φυλακη απο χρεη τωρα. Θα μου πειτε τα προτυπα του ινσταγκραμ. Ποια προτυπα? Αν δηλαδη η Φουρειρα πηγαινει στις Μαλδιβες, πρεπει να πας και συ? Να πας καλη μου, οταν αποκτησεις τα λεφτα της. Μεχρι τοτε, βολεψου με το Ναυπλιο. Δεν φταινε τα προτυπα του ινσταγκραμ, φταιει η ελλειψη κριτικης σκεψης σε μερικα ατομα και ΚΥΡΙΩΣ το ψωνιο και η επιδειξιομανια μερικων. Δεν μπορεις να θες να εχεις τη ζωη καποιων ατομων που βγαζουν 100πλασια λεφτα απο σενα. Χωνεψε το και καταλαβε οτι ολη αυτη η φουσκα της δηθεν χλιδατης ζωης που ζεις θα σπασει οταν φτασεις 30 χρονων και συνειδητοποιησεις οτι εχεις καταφερει να βαλεις στην ακρη μονο 50 ευρω.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ποιος τα λεει ολα αυτα? Με τι ατομα συναναστρεφεσαι? Δεν εχω νιωσει ποτε ασχημα επειδη δεν κανω μανικιουρ η σολαριουμ, στη πραγματικοτητα κανεις δε δινει σημασια.
Πες τα επιτέλους! Έχουν φτιάξει μια εξαιρετικά συγκεκριμένη εικόνα της σημερινής 20χρονης και όποτε δε θέλουν να θυμηθούν τα δικά τους σκατα, κράζουν εμάς για να νιώθουν επαρκείς αυτοί.
Τα έχεις κάνει φουλ τραγικά και δεν ισχύουν αυτά που λες. Είναι η υπερβολής της υπερβολής για να μας αποδείξεις τι; Ειμαι 20 χρόνων και δεν μιλάω μονο για εμενα αλλά για το γενικότερο σύνολο συνομηλίκων που έρχομαι σε επαφή και ελάχιστοι είναι έτσι. Μου θυμίζεις τους παππούδες που κάθονται και λένε η νέα γενιά που είναι όλο στα κινητά και μπιρι μπιρι αλλά όταν θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα θυμούνται τη τεχνολογία και να τους βοηθήσουμε.
Όχι. Σωστά τα είπε. Υπάρχουν πάρα πολλές κοπέλες εκεί εξω που έχετε μεγάλη ιδέα για εσάς κοιτάνε άσχημα, συμπεριφερονται άσχημα. τα σόσιαλ είναι φθορά ηθική. Δε έχετε χαρακτήρα- κριτική σκέψη. όλες ακούνε τραγούδια ξένα χωρίς νόημα και αρκετά ακόμη. Είστε χάλια.
Εντάξει δεν σε κατακρίνω γιατί λογικά δεν έχεις καμία επαφή με τη «νέα γενιά» , δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ να μάθεις τι μας ενδιαφέρει, τι μας προβληματίζει, με τι ασχολούμαστε στον ελεύθερο χρόνο μας .. απλά λογικά την έπεσες σε καμία 20 άρα και σε κορόιδεψε που δεν έχεις ινσταγκραμ και σε είπε γερό και παρεξηγηθηκες.
Τα είπες όλα όπως ακριβώς είναι.Ένα καλό παράδειγμα πανω σε αυτά που είπες για τα κινητά...μόλις πρόσφατα αγόρασα καινούργιο κινητό (φτηνό,αλλα τίμιο,μην φανταστεις),το προηγούμενο κινητό μου πιο ήταν i phone 4, 1st gen.Καταλαβαίνεις για πόσα χρόνια κινητό μιλάω.Βρέθηκε φίλος και μου είπε μόλις το έμαθε.. '' μπα; άλλαξες κινητό;,πως το παθες;'' και φυσικά η απάντηση μου άμμεση..'' δεν έχω βλέπεις την πολυτέλεια να αλλάζω κινητό κάθε 3 μήνες όπως και εσύ ,τι να κάνουμε;''Σημειωτέον ότι το συγκεκριμμένο άτομο,δεν δουλεύει,ας είναι καλά ο μπαμπάς και φυσικά τα κινητά που αλλάζει ,έχουν αξία απο 500€ και πάνω,γιατι τα χαμηλότερης αξίας κινητά τα θεωρεί παλιατζούρες.Γάματα με μεγάλα γράμματα...
Scroll to top icon