ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.8.2019 | 14:53

Μακροχρόνια σχέση

Έχω μια σχέση 6 χρόνια τώρα και είμαι 26 ετών. Το ίδιο και εκείνος. Εγώ ποτε δεν ήμουν τρέλα ερωτευμένη μαζί του. Ούτε εκείνος στην αρχή. Αλλά στη συνέχεια με αγάπησε και με θέλει τρέλα. Τον αγαπώ και εγώ αλλά μέχρι εκεί. Όταν βγαίνουμε έξω συνέχεια κοιτάζω άλλους. Θέλω μα χωρίσουμε του το έχω πει τόσες φορές αλλά μου λέει ότι θα τ παλέψουμε και όλα καλά. Οι γονείς μου εννοείται δεν θέλουν να τον αφήσω με τίποτα. Εγώ είμαι δυστυχισμένη. Εκείνος είναι χαρούμενος όταν είναι μαζί μου εγώ όμως συνέχεια προσπαθώ να βρω κάποιο λαθος του για να του την πω. Δεν τ κάνω επίτηδες μου βγαίνει. Δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες. Εγώ θέλω ρομαντισμό. Αυτός δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτή η λέξη. Είμαι πολύ δυστυχισμένη. Απ την άλλη αν τον αφήσω θα καταστραφεί. Τι να κάνω πια ; αυτός σκέφτεται να με παντρευτεί.... νιώθω σαν χαμένη.
15
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά ούτε αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου. Απλά δεν έχει κάνει ποτε του άλλη σχέση. Είμαι η πρώτη του. Δεν μπορεί να ξεχωρίσει αυτές τις δυο έννοιες του να είσαι ερωτευμένος και τ να αγαπάς κάποιον. Νομίζει ότι είναι το ίδιο. Μου λέει ότι βλέπω πολλές ταινίες και έχω επηρεαστεί από κει. χθες με ρώτησε αν τον αγαπώ και του λέω ναι αλλά δεν είμαι ερωτευμένη μαζί σου. Και μου απάνταει: άρα δεν μ αγαπάς ... ώρες ώρες είναι λες και μιλάω με ένα μικρό παιδί. Πιο παλιά δεν τ καταλάβαινα αυτό όμως τώρα όσο μεγαλώνω καταλαβαίνω ότι δεν ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα. Δεν ξέρει βασικά πράγματα γενικά σε όλους τους τομείς... του έχω πει να ασχοληθεί λίγο με τον εαυτό του. Δεν δείχνει να κάνει κάτι ..
Αρχικά εφόσον δεν ήσουν ποτέ ερωτευμένη μαζί του-γιατι κακά τα ψέματα αυτό θες να πεις- γιατί μπήκες σ' αυτή τη σχέση εξαρχής? Αυτός τρέφει ελπίδες τις οποίες εσύ του έδωσες δεχόμενη αυτή τη σχέση και μένοντας μαζί του τόσα χρονια - όσο κι αν λες πως σου έλεγε να μείνετε μαζί αν ήθελες πραγματικά θα τον χωρίζες δεν θα σκεφτόσουν ούτε γονείς ούτε τιποτα. Βολευτηκες σ' αυτήν την κατάσταση. Μην παρουσιάζεσαι ως θύμα έχεις κανει κι εσύ τα λάθη σου. Έχεις βρεις κάποιον που σε αγαπάει και εσύ τον αγαπάς αλλά τι συμφορά....Δεν ειναι ρομαντικός.Μεγα ελαττωμα! Προτείνω να το πετάξεις όλο αυτό στα σκουπίδια και να βρεις κανέναν ρομαντικό ghoster.Ξυπναααα
Λοιπόν επειδή είστε μάλλον πολύ αναίσθητοι μερικοί απλά θα σας πω ότι προτιμώ εγώ να μην είμαι καλά παρα να βλέπω το αγόρι που με αγάπησε τόσο , να υποφέρει εξαιτίας μου. Και λέω υποφέρει επειδή στο παρελθόν είχαμε χωρίσει για ένα διάστημα και ήταν ράκος. Επίσης η οικογένεια μου και αυτοί τον έχουν συνηθίσει τόσο πολύ που δεν μπορούν να με φανταστούν με κάποιον άλλον. Τον έχουν σαν παιδί τους. Και όσοι απορείτε αν τον αγαπώ. Ναι τον αγαπώ πολύ. Τον νοιάζομαι πολύ αλλά όχι ερωτικά .. και όχι δεν φοβάμαι μην μείνω μόνη μου ίσα ίσα αυτό θέλω κατά βάθος να μείνω μόνη μου. Να ηρεμήσω απ όλους και απ όλα. Δεν τον έχω κερατώσει ποτε. Και ναι είναι ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Δεν θα βρω άλλον να τον νοιάζομαι τόσο αλλά ούτε και να με νοιάζεται και ν μ αγαπάει τόσο θα βρεθεί ποτε κανείς στο μέλλον το ξέρω καλά αυτό. Και ο λόγος που γράφω είναι επειδή απλά θέλω κάπου να τα πω. Να τ βγάλω από μέσα μου. Και όχι δεν είναι πλούσιος το αντίθετο μάλιστα. Ούτε και ο πιο ωραίος άντρας στον κόσμο. Ελπίζω να σας κάλυψα.
Μπράβο σου αλλά είσαι πάρα πολύ νέα βρε κορίτσι μου. Το να μη θέλεις να καταστρέψεις τη ζωή σου δεν σε κάνει εγωιστρια.... πόνος θα υπάρξει αλλά άμα δεν κάνεις τίποτα αυτός που θα πονάει για το υπόλοιπο της ζωής του είσαι εσύ.. αξίζει?
Αν πιστεύεις αυτό, τότε σκέψου αν εισαι έτοιμη να περάσεις όλη σου τη ζωή με κάποιον που δεν τον χωρίσεις για να να μην τον στεναχωρησεις ενώ εσύ δεν έχεις περισσότερα αισθήματα για αυτόν, παρά μόνο φιλικά. Αν εσένα σου αρκεί αυτό, τότε περισσεύουμε. Σαν να έχεις τον εαυτό σου για πέταμα. Αυτός να είναι καλά!!
Ξέρεις κάτι; Όχι δεν αγαπάς τον εαυτό σου και τώρα απλά είσαι τυφλή και δεν το καταλαβαίνεις. Καταπιέζεσαι με κάποιον που έχεις πάψει να τον αγαπάς ερωτικά και το λες μόνη σου. Μα καλή μου όταν έχουμε σχέση δεν είμαστε σαν αδέρφια με τον άλλον, υπάρχει έρωτας και σεξ που ξεχωρίζει τις σχέσεις μεταξύ τους. Εσένα σε νοιάζει τι θα πουν οι γονείς σου και αυτός που είσαι τώρα μαζί ως καταναγκαστικό έργο και έχεις πετάξει τον εαυτό σου στα σκουπίδια. Να ξέρεις πάντως πως πρώτα αγαπάμε και σεβόμαστε τους εαυτούς μας και χατίρια για τρίτους δεν κάνουμε.
Οι σημερινές σχέσεις νέων που αρχίζουν από την εφηβεία ή και λίγο αργότερα και κρατάνε χρόνια , φτάνοντας σε σημείο να ρουτινιαζεις σαν πενηντάρης ενώ είσαι ακόμα 20+ ,αλλά να μην κουνάς ρούπι λόγω βολεματος, συνήθεισς, φόβου για το μετά, είναι επιδημία και είναι γεγονός. Μετά αναρωτιούνται σε άλλες εξομολόγησεις γιατί τόση απιστία.
"Αυτός σκέφτεται να με παντρευτεί..." Μα είναι διατύπωση αυτη ; Να αναφέρεσαι στον ευατό σου λες και εισαι εντελώς άβουλη και να ρίχνεις το μπαλάκι στον αλλον ή στους γονείς σου ;" Αν τον αφήσω θα καταστραφεί...." μεγάλες και υποθετικές κουβέντες... Ενώ ας πούμε είναι πιο συνετό να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με κάποια που προφανώς δεν θέλει τα ίδια πραγματα με εκείνον. Μεγάλη κοπέλα είσαι, πάρε τις αποφάσεις σου και δράσε αναλόγως, μην κλαίγεσαι, δράσε.
Εγώ απ'όλα αυτα που διάβασα ,θα σταθω στο εξής :''Δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες. Εγώ θέλω ρομαντισμό. Αυτός δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτή η λέξη ''.Πως βρε πουλάκι μου τότε,εφόσον δεν ταιριάζετε,έκατσες μαζί του 6 ολόκληρα χρόνια;Πώς γίνεται να αγαπάς όπως λες κάποιον αλλα στο καπάκι να πετάς αυτό.Πραγματικά μερικές δεν ξέρετε τι θέλετε ! .Να σου πω εγώ τι πιστεύω; οτι σου χει γυαλίσει το μάτι κάποιος άλλος.και ξέρω οτι θα την κάνεις την μαλακία και μετα θα κλαίγεσαι εδω μέσα,γιατι άφησα τον καλο,για τον σκάρτο και οτι ολοι οι άντρες ειναι γουρούνια και...και...και.6 χρόνια καλή μου είναι πολύς καιρός ,αυτό θα έπρεπε να το είχες σκεφτεί νωρίτερα,εκτός και αν σε βόλευε όλο αυτο το σκηνικό.Δεν έχω κάτι άλλο να πω.
Θέλεις ρομαντισμό γράφεις και αυτός μάλλον είναι αγριάνθρωπος και άνθρωπος σπηλαίων μεταφορικά. Δεν νιώθεις όπως ένιωθες που ούτε και εξαρχής ήταν κάτι δυνατό, οπότε συμβιβάστηκες. Φοβάσαι να μη καταστραφεί, επινόηση επιστημονικής σου φαντασίας. Δεν σε αφήνουν οι γονείς σου να τον αφήσεις παρόλο που ως παιδί τους είσαι δυστυχισμένη. Όπως βλέπεις αναφέρω λεξιλόγιο δικό σου. Όταν κάτι δεν μας γεμίζει, όταν δεν νιώθουμε ερωτευμένοι, όταν δεν γουστάρουμε απλά τα μούτρα του άλλου και την ύπαρξή του στη ζωή μας φεύγουμε. Μήπως τα αίτια που μένεις σε μία σχέση που δεν σε γεμίζει είναι ο φόβος μη μείνεις μόνη σου; Καταλαβαίνω αυτή την ανασφάλεια αλλά ως μεγαλύτερή σου είμαι μόνη μου και χώρισα από έναν σαδιστή και ελευθερώθηκα. Γιατί να καταπιέζεσαι σε κάτι; Με το ζόρι δηλαδή; Αφού παίζει το ματάκι σου όπως αναφέρεις. Σημαίνει πως θέλεις κάποια αλλαγή.
Είσαι τώρα με κάποιον που σε θέλει σαν τρελός και τον έχεις δεδομένο δεν τον θες νομίζεις ότι αν χωρίσεις θα βρεις ρομαντισμό ή ότι όλοι θα σε θέλουν το ίδιο με εκείνον κοίτα μην καταντήσεις και συ σαν τος άλλες από κάτω που γράφουν βαρέθηκα τις ξεπέτες θέλω μια σχέση
Κοπέλα μου δεν καταλαβαίνω γιατι οι δικοί σου "εννοείται" οτι δεν θέλουν να χωρίσετε? Σε παρακαλώ κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και χώρισε. Ξέρω δεν είναι εύκολο. Εχω κρταήσει κι εγώ σχέσεις που έπρεπε να τελειώσουν προ πολλού επειδή με πίεζε το άλλο μέλος. Αλλά σκέψου, είναι η δική σου ζωή και όλα αυτά τα χρόνια που αφήνεις να πάνε χαμένα ώντας με έναν άνθρωπο που δεν θέλεις, κανείς δεν θα σου τα φέρει πίσω, ούτε γονείς, ούτε κανείς. Τόλμησέ το θα απελευθερωθείς.
Scroll to top icon