ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.9.2019 | 22:07

σχεση

θελω να πω κ γω τη γνωμη μου για τα τηλεφωνα και τα μνμτα σε μια σχεση, γιατι προβληματιστηκα μαυτα που διαβασα σε αντιστοιχη εξ πιο κατω..ρε παιδια...σοβαρευτειτε που τα βγαζετε ολα λαθος.δεν υπαρχει σωστο και λαθος στο ποσες φορες θα μιλησεις με τον ανθρωπο σου στο τηλ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. εγω ειμαι υπερ του να μιλας με τον συντροφο σου στο τηλ πολλες φορες τη μερα. οχι πολλες ωρες, αλλα πολλες φορες ναι. και δεν ειναι για ολους αυτο υπερβολη, ουτε νιωθεις οτι πνιγεσαι στη σχεση.κ δεν σημαινει οτι εισαι προσκολλημενη πανω του ή οτι δεν εχεις ζωη, ενδιαφεροντα, προσωπικοτητα.για μενα ειναι ενδιαφερον, αγαπη, τρυφεροτητα, οικειοτητα κ πολλα αλλα.αρκει φυσικα να το θελει κ ο αλλος αυτο γιατι δεν γινεται να παιρνει μονο ο ενας τηλ συνεχεια.κ εχω φιλες με σχεση σαν αυτη που περιγραφω, κ φιλες που μιλανε ελαχιστα στο τηλ. η καθε σχεση ειναι διαφορετικη.κ τελος μιλαω για σχεση απο κοντα, οχι απο αποσταση, που εκει λενε ολοι οτι δικαιολογειται η συχνη επικοινωνια.
14
 
 
 
 
σχόλια
Τόσο όχι. Πχ για λίγο που δούλεψα σαν καμαριέρα σε 5στερο ξενοδοχείο, δεν γινόταν απλώς. Ούτε σε άλλες δουλειές είχα την ευχέρεια που έτρεχα να κοιτάξω το κινητό. Απλά θα το αναπληρώσεις. Τώρα αν πχ κάνεις ιδιαίτερα άνετα προλαβαίνεις να κοιτάξεις το κινητό στο ανσασερ και ν απαντήσεις. Οπότε μετράει η φύση της δουλειας.
Άμα θες, βρίσκεις χρόνο να επικοινωνήσεις με τον άλλον. Όχι φυσικά όλη την ώρα ή και με την ίδια συχνότητα αλλά κάποια στιγμή μπορεί να τα πείτε και μέσα στην ημέρα λίγο ή πιο μετά, αφού σχολάσετε ακόμη καλύτερα. Υ. Γ. Όταν δουλεύω δεν θέλω τηλεφωνήματα. Μετά εννοείται πως θέλω να τα πούμε. Προτιμώ το μηνύματα γιατί αυτά δεν είναι πιεστικά κι απαντάει ο καθένας οπότε μπορεί. Μπορεί σε 5 λεπτά, μπορεί σε 3 ώρες όταν εργάζεται. Τα τηλέφωνα είναι δεσμευτικά όμως. :)
Γειά σου (χοτ) κυρά δασκάλα! :) Εδώ είμαι όπως βλέπεις, μέχρι να μου τα σκάσουν (αδρά) για να σας αδειάσω την γωνιά. :ΡΕσύ πώς είσαι; Πώς τα περνάς και κυρίως,πώς άντεξες μακριά μας;Υ. Γ. Έχεις και ανώνυμο θαυμαστή που θέλει να σου ράψει κάνα ρουχαλάκι λογικά για να τον ενδιαφέρει το ύψος σου. Αυτά είναι. :Ρ
Χαχαχαχα για να μην στα σκάνε χοντρά πάει να πει ότι σε θελουν(μ)ε εδώ! Είμαι καλά, ευχαριστώ! Ελπίζω κι εσύ το ίδιο ? Περασα ένα δύσκολο κι όμορφο μαζί καλοκαίρι.. Και η φωτογραφία στο προφίλ μου τραβήχτηκε μια πάρα πολύ όμορφη μέρα για μένα. Συνήθως μπαίνω εδώ όταν έχω χρόνο.. Και δεν είχα τελευταία είναι η αλήθεια! Οσονούπω παρουσιάζω εργασία και θα έχετε τα νέα μου ?Είχες όμορφο καλοκαίρι;; Υ. Γ. Εμένα με φρικάρει όταν ο άλλος συγκρατεί τέτοιες λεπτομέρειες. Καλό είναι να μην είμαστε φρικιά!
Λυπάμαι για το δύσκολο μέρος του (λογικά θα σχετίζεται και η ανεργία που πραγματικά είναι ψυχοφθορα υποθεση όπως καμιά φορά και οι δουλειές εδώ πέρα βέβαια!) και χαίρομαι για το όμορφο του ζητήματος! Τώρα περιμένω τα νέα της παρουσίασης και μπράβο σου, όχι σαν κάτι ακαματες που όταν δεν έχουν δουλειά δεν μπορούν να κάνουν κάτι κι όταν έχουν, δεν έχουν χρόνο και ενέργεια να ολοκληρώσουν κάτι απλό...Τώρα για μένα, το καλοκαίρι ήταν όμορφο-σίγουρα κουραστικό - και θα ήταν ακόμη καλύτερο αν ειχα λίγη παραπάνω άδεια και κυρίως αν δεν είχα κάτι μικροπροβληματα υγείας που (πάρα) τράβηξαν. Βέβαια, δεν εχω παράπονο γιατί πλέον μου σκάνε ένα-ένα τα θέματα και όχι όλα μαζί, πράγμα σημαντικό για την ψυχραιμία μου που την ψάχνω με κυαλια. :ΡΥ. Γ. Κι εγώ ενίοτε συγκρατώ πληροφορίες, μπορεί να του άρεσες (κι η άλλη φωτογραφία με μαγιό είχε το ενδιαφέρον της εδώ που τα λέμε :Ρ να, την θυμάμαι μαζί με το κόκκινο μαγιό) αλλά το σχόλιο δεν ήταν ωραίο εδώ που τα λέμε.
Λίγο η ανεργία, λίγο η εργασία... Μερικές φορές τα βάζω κάτω και σκέφτομαι ότι δεν είναι τόσο σοβαροί λόγοι για να με παίρνει από κάτω τόσο πολύ κι έτσι νιώθω λίγο καλύτερα... Στιγμιαία. Εύχομαι να μην σου σκάνε καθόλου στο εξής τα θέματα αυτά για τα οποία μιλάς... Αλλά ακόμα κι αν αυτό δεν είναι εφικτό, να έχεις τη δύναμη να τα αντιμετωπίζεις. Και κάτι μου λέει από τον τρόπο που γράφεις, ότι είσαι ήρεμη δύναμη κι έχεις αποθέματα. Υ. Γ. Αν έχεις φεισμπουκ μπες στο προφίλ της Olga Stefou. Είναι μια δημοσιογράφος με τρομερά γλαφυρό λόγο και φοβερή προσωπικότητα. Παλεύει με την σκλήρυνση κατά πλάκας και την κατάθλιψη και δημοσιοποιεί την κατάσταση της με τον δικό της τρόπο για να ευαίσθητοποιησει το κοινό και να κάμψει τα ταμπού για τις ασθένειες αυτές. Κάθε μέρα διαβάζω τα νέα της και παίρνω δύναμη από τη δύναμη της. Σε φιλώ!
Εχω, θα την τσεκάρω λοιπον. :)Τώρα όλοι έχουμε δικαίωμα να στεναχωριομαστε για τα δικά μας κι ας μην είναι τα πιο σημαντικά του κόσμου ή όσα μπορούν να μας τύχουν. Ιδανικά, βέβαια, η καλή ψυχολογική κατάσταση είναι σημαντική κι αν μπορούμε τρόπο να μας ανεβάζουμε, καλό είναι. Είναι πολύ σημαντικό να σκέφτεσαι θετικά και να μην αφήσεις τον εαυτό σου να σκουριάσει (τα έχω κάνει :Ρ) Σε φιλώ κι εγώ, ραντεβού σε άλλα ποστ :*
Scroll to top icon