ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2019 | 13:49

Διακοπές

Δεν πήγα διακοπές για προσωπικούς λόγους και σε όποιον το λέω με κοιτάει με ύφος λύπησης.Λες και δεν μπορεί να περνάει κάποιος καλά χωρίς να πάει σε νησί για μερικές μέρες.Δεν έχουμε όλοι μια βαρετή ζωή για να ψάχνουμε απεγνωσμένα διακοπές.
9
 
 
 
 
σχόλια
Θα πάω προσεχώς τρεις μέρες σε ξενώνα Μοναστηριού και δεν βλέπω την ώρα. Θα κοιμάμαι θα διαβάζω και θα πηγαίνω βόλτες δίπλα στο Δάσος. Έχει και ρυάκια. Είναι λίγες τρεις μέρες αλλά δεν μπορώ να λείψω περισσότερο. Από το παράθυρο στο δωμάτιο βλέπεις μόνο πράσινο και ουρανό και το πρωί σε ξυπνάνε τα πουλάκια (υποθέτω και οι καμπάνες χα χα χα θα δείξει).
Φυσικά και μπορούμε να περάσουμε καλά μένοντας στο σπίτι. Πάντως διακοπες πάμε για να χαλαρώσουμε και να αλλάξουμε παραστάσεις, όχι για να ξεφύγουμε από μια ζωή βαρετή. Ίσα ίσα όσο περισσότερα κάνεις στην καθημερινότητα, τόσο πιο πολύ νοιώθεις την ανάγκη να φύγεις να πας κάπου να ησυχάσεις.
Η "βαρετή" ζωή αρέσει και ταιριάζει σε κάποιους, δεν χρειάζεται να εννοείται ως κάτι το υποτιμητικό. Μπορεί να μεταφράζεται στο ότι θέλει κάποιος την ησυχία του, με λίγους ανθρώπους, με τα ενδιαφέροντα του παρόλα αυτά, την εργασία του κλπ. Ούτε η έλλειψη χρημάτων για διακοπές σε κάνει αυτομάτως "αντικείμενο λύπησης. Επίσης, αυτό για το αλάτι στα μακαρόνια, εντελώς άστοχο, καθώς η μαγειρική μπορεί να αποτελεί ένα ωραίο χόμπι ή κοινό σημείο για συζήτηση.
Scroll to top icon