ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.9.2019 | 11:36

Μισω το σωμα μου

Ειμαι μολις 18 χρονων και μισω το σωμα μου...ειμαι στο 1.75 και το μισω και αυτο γιατι νιωθω οτι φαινομαι τεραστια...τα ποδια μου ειναι πολυ ψηλα και περιεργα και οσο γυμναστηριο και αν πηγαινω η τοσο ασχημη εικονα που εχω για το σωμα μου δεν λεει να αλλαξει...κοιταζομαι στον καθρευτη και μου ερχεται να βαλω τα κλαματα και συνεχως ζηταω την επιβεβαιωση απο τους αλλους οτι ειμαι μια χαρα...κοιταω τις κοπελες στον δρομο και ολες ειναι πιο ομορφες και ωραιες απο οτι εγω οσο κι αν προσπαθω με την εμφανιση μουΠραγματικα νομιζω το ποσο ασχημα νιωθω για το σωμα μου θα με κρατησει μακρια απο πολυ ωραια πραγματα και για αυτο ειμαι δυστυχησμενηΠιστευω οτι χρειαζομαι την βοηθεια καποιου ειδικου αλλα δεν εχω ουτε την οικονομικη δυνατοτητα για κατι τετοιο
6
 
 
 
 
σχόλια
Έχεις ένα δώρο που πολλές κοπέλες το βλέπουν μόνο στον ύπνο τους (το ύψος και τα πόδια). Είσαι μια αμαζόνα! Εκμεταλλεύσου το! Τουλάχιστον ένα 80% της όλης ιστορίας είναι στο μυαλό. Βοήθησέ το. Ντύσου με τρόπο που να το αναδεικνύει. Αυτό και μόνο θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Και σιγά σιγά δούλεψε στο γυμναστήριο για να χτίσεις τα σημεία που θα ολοκληρώσουν την εικόνα. Πες αν θες τι σωματική δραστηριότητα κάνεις στο γυμναστήριο, και αν το κάνεις randomly ή στοχευμένα.
Τρέχοντας θα πας στον ψυχίατρο κορίτσι. Δε σου φταίει το σώμα σου και το ύψος σου, άλλα είναι τα θέματα σου και οι αιτίες τους και μόνο ψυχίατρος μπορεί να σε βοηθήσει να τα βρεις και να τα δουλέψεις.Είναι ακριβώς όπως τα γράφει η black beauty, ζεις μόνιμα με ένα δαίμονα. Όσο πιο νωρίς ζητήσεις βοήθεια, τόσο πιο αδύναμος ο δαίμονας.
Βρε κοπελα μου, γτ να εχεις προβλημα με το υψος σου? Εχεις ψηλα ποδια, ολες αυτο δε θα θέλαμε? Κ σενα σε κανει να αισθάνεσαι μειονεκτικά? Δεν καταλαβαινω. Είμαι 1,55. Δε με πειραξε ποτε (οχι οτι θα με χαλουσαν 10 πόντοι ακομα). Εχω φιλη 1,86 (φανταζεσαι πως ειμαστε οταν κυκλοφορούμε...). Εχεις ενα υψος που ολες θα θέλαμε, ποστεψε με. Φιλια!
Ως , δυστυχώς υπάρχουσα κοπέλα νευρικής ανορεξίας μπορώ να πω οτι ξέρω ακριβώς πως νιώθεις. Πίστεψε με αν διαβείς το κατώφλι της δεν υπαρχει γυρισμός. θα έχεις πάντα ένα δαίμονα να σε ακολουθεί και απλά θα μάθεις να ζείς μαζί του και να τον ελέγχεις αν δεν σε νικήσει....Όσο δύσκολο και να σου φαίνεται αγάπησε τον εαυτό σου και το σώμα σου , μείνε υγιής και σε φόρμα...αγάπησε το σώμα σου γιατί δεν θα χάσεις απλά πολλά θα χάσεις εσένα την ίδια...αν χρειαστείς ψυχολογική υποστήριξη με μεγάλη μου χαρά να σου δώσω το email μου.
Scroll to top icon