ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.9.2019 | 00:03

Φαύλος κυκλος

Μένω κατ ανάγκη στο πατρικό μου καθώς ο μισθός είναι προσωρινός και δεν επαρκεί για ενοίκιο.. Ακολουθεί ο χιλιοπαιγμενος διάλογος, μεταξύ εμου και μάνας μου:Που είναι το μπολ με το φαγητό;, ρωτάει "ψάχνοντας''στο ψυγείο..-Εκεί είναι.. - Που;, με ειρωνικό υφος- Άνοιξε τα μάτια σου, εκεί είναι σου λέω.. - Για έλα εσύ να το βρεις, ειρωνικά.. Παράμεριζω ένα μπολ, είναι μπροστά της ακριβώς.. - Νάτο, μπροστά σου είναι κοίταξε λίγο, περιμένεις εγώ να κοιτάξω να σου το βρω κάθε μα κάθε φορά;; - Είσαι αξιολύπητο, με το χαρακτήρα που έχεις, δε θα πας μπροστά, μου απαντάει.. Αμέσως απαξιωτικοι χαρακτηρισμοι..απο κάποιον που έχει μερίδιο ευθύνης για το χαρακτήρα που έχω διαμορφώσει.. Μια σχέση τοξική, που με έχει φθείρει και κουράσει.. Δύσκολο να είσαι σα ξένος με τον ίδιο σου το γονιό..
2
 
 
 
 
σχόλια
Οταν μενεις ακομα στο πατρικό ειδικα απο μια ηλικια και μετά, διαμορφωνεται μια δυσκολη κατασταση τις περισσοτερες φορες.Θες να αλλάξει ; Αλλαξε την εσυ.1)Βαλε στοχο να βρεις μια καλύτερη δουλεια και να κανεις υπομονη μεχρι αυτη να βρεθει.2)Αν δεν βρίσκεται αλλη δουλειά, αποφασισε να αλλάξεις πρωτη εσυ την συμπεριφορα σου. Δεν χρειαζεται να εισαι ειρωνικη,αποτομη ή εριστική, στο ιδιο σπιτι μενετε, προσπαθησε να κανεις την ζωη της λιγο πιο ευκολη και θα δεις οτι θα γινει το ιδιο και απ την δικια της μερια.
Scroll to top icon