ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.4.2013 | 22:26

Μοναξιά ή απογοήτευση?

Και εκεί που λες οτι πλεον μετά απο κάποια ηλικία δεν θα αφήσεις τα σχόλια της κάθε μπάμιας εκεί έξω να σε εκνευρίσουν, βρίσκεσαι σε σημείο να ανεβάζεις πίεση για την κάθε μαλακ.α που θα πουν για σένα.Ιδιαιτέρως εκνευριστικό το γεγονός οτι οι μαλακί.ς προέρχονται απο άτομα τα οποία ίσως και να θεωρούσες φίλους σου.Τί ωραία το πως κάποια άτομα παρουσιάζουν τον εαυτό τους τέλειο υποβιβάζοντας παράλληλα δικούς τους ανθρώπους...Για ακόμα μια φορά απογοήτευση. Πόσες πίκρες μέχρι να κλειστούμε τελείως στον εαυτό μας ή σε διαδικτυακές σχέσεις και φιλίες?
1
 
 
 
 
σχόλια
nopes! ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ/ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ Η΄ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ !καθε τετοιου είδους σχολιο που σε υποβιβάζει είναι το "σημάδι", a hint from the universe οτι αυτός ο άνθρωπος δεν αξίζει την προσοχή, τη φιλία, την αγάπη, το ενδιαφέρον σου. οποτε αφήνουμε τους ανθρωπους που δεν μας αξιζουν για να κάνουμε χωρο για να ερθουν στη ζωή μας, νεοι ανθρωποι - worthy of us ;-)
Scroll to top icon