ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.9.2019 | 10:08

Δεν έχω εναλλακτικές...

Το σκέφτομαι πολύ τον τελευταίο καιρό, να πάω σε ένα γραφείο γνωριμιών. Από γνωριμίες μέσω του μικρού φιλικού κι επαγγελματικού περιβάλλοντος δεν "παίζουν" και κάποια κοπέλα που μ' ενδιέφερε στο παρελθόν ήταν και παραμένει στον δικό της κόσμο (πιθανόν και να μην είμαι ο τύπος της, μου είπε ξεκάθαρα πως με βλέπει μόνο σαν φίλο). Δεν ξέρω αν μπορεί να βγει κάτι καλό από αυτό αλλά είμαι σχεδόν 40 και δεν βλέπω άλλη ελπίδα από το ν' απευθυνθώ σε ένα τέτοιο γραφείο. Η άλλη λύση είναι να παραμείνω για πάντα μόνος αν και όσο ήμουν νεώτερος ήθελα να αποκτήσω οικογένεια. Τώρα δε ξέρω αν είναι καλή ιδέα γιατί όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος τόσο καλουπώνεται με κάποιες συνήθειες και ίσως να μου πέσει βαρύς ο έγγαμος βίος, απλά θα είναι η ύστατη προσπάθεια από πλευράς μου. Υπάρχει κάποιος που έχει ζήσει κάποια παρόμοια κατάσταση, που δοκίμασε την τύχη τους μέσω ενός τέτοιου γραφείου; Αν υπάρχει, ας μοιραστεί λίγο από την σοφία του πάνω στο θέμα. Θα με βοηθούσε κι εμένα και πιθανόν πολλούς άλλους ντροπαλούς ανθρώπους που δεν κάνουν εύκολα φιλίες.
8
 
 
 
 
σχόλια
Ο ''ασφαλέστερος'' και πλέον δόκιμος τρόπος γνωριμιών είναι μέσω γνωστών και φίλων, μέσω του κοινωνικού περίγυρου τέλος πάντων. Και μιλάω για γνωριμίες που γίνονται με ''φυσικό'' τρόπο και όχι με αυτοσκοπό τη γνωριμία και το γάμο.Το να πας σε ένα γραφείο συνοικεσίων, κατά 99 τοις 100 δε θα σου δώσει λύση. Θα με θυμηθείς. Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με την προλαλήσασα Ελπίδα στο ότι από γνωστούς και φίλους δε θα βρεις λύση, και τους λόγους για τους οποίους δε θα γίνει κάτι τέτοιο.
Δεν ισχύει 100%. Μόνο το 1% νοιάζεται πραγματικά. Εξάλλου ο καθένας το καλύτερο κομμάτι το κρατάει για τον εαυτό του δεν το προτείνει αλλού. Εκτός αν έχει πολύ μεγάλο ποιοτικό κύκλο και ξέμεινε κανένα άτομο της προκοπής. Υπάρχει πολύ ζήλεια εκ ι έξω. Παίζει πολύ το σενάριο να είσαι καλά, αλλά όχι καλύτερα από εμάς. Δεν ξέρω από γραφεία, ωστόσο αφού θες να δοκιμάσεις καντο να δεις αν αξίζει. Μπορεί να είναι το τυχερό σου. Καλύτερη η προσπάθεια από την παραίτηση.
Α το σχόλιο πήγαινε στον κυνικό. Συμφωνώ με την Ελπίδα. Οι " φίλοι" και οι γνωστοί δεν ζηλεύουν μόνο την προσωπική κατάσταση κάποιου αλλά και την επαγγελματική. Λίγοι είναι πραγματικοί φίλοι και νοιάζονται πραγματικά να βοηθήσουν και στα 2 θέματα.
Το γραφείο μπορεί να σου γνωρίσει κάποιες οι οποίες ίσως λόγω της δικής τους ανάγκης να πουν το οκ Και εσύ φυσικά λόγω απελπισίας να δεχτείς την οποιαδήποτε ΑΛΛΑμε το πέρασμα του χρόνου (σύντομα ε;) και οι δύο σας αν δεν διαθέτετε κοινωνικές δεξιότητες θα καταλήξετε ένα ζευγάρι μοναχικό και εξ ανάγκης μαζί Μακάρι να κάνω λάθος
Scroll to top icon