ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.11.2015 | 22:59

Η κολλητή μου ''έδεσε'' με μάγια το αγόρι της

Ξέρω πως όσα γράψω μπορεί να σας φανούν εξωπραγματικά και να αρχίσετε να γράφετε ειρωνικά σχόλια αλλά ειλικρινά επειδή δεν έχω πού αλλού να μιλήσω γι΄αυτό προσπαθείστε να βοηθήσετε.Και ναι δεν είμαι τρολ.Η κολλητή μου πριν από τρεις μήνες χώρισε με το αγόρι της με άσχημο τρόπο,δεν ήθελε να την δει μπροστά του,εκείνος συμπεριφερόταν αλλόκοτα και γενικά καταλάβαινες ότι αυτοί οι δύο αποκλείεται να τα ξαναβρούν.Μου εκμυστηρεύτηκε μία μέρα ότι εδώ και 2 χρόνια επισκέπτεται μαζί με τη μητέρα της μία κυρία (φυσικοθεραπεύτρια το επάγγελμά της)που τη βρήκαν μέσω κοινών γνωστών,η οποία έχει ένα χάρισμα να βλέπει το μέλλον.Δεν είναι μέντιουμ και μάλιστα δεν το κάνει σε πολλούς,και χωρίς χρήματα.Αυτό μου το εκμυστηρεύτηκε τώρα(έπεσα από τα σύννεφα) επειδή της είπε ότι ο φίλος της σε 3 εβδομάδες περίπου θα επιστρέψει και θα είναι μαζί. Και για να συμβεί αυτό η γυναίκα αυτή έκανε κάτι προσευχές δύο φορές την εβδομάδα ώστε να γυρίσει. Επειδή εγώ την έζησα την κολλητή μου μετά τον χωρισμό και έβλεπα πόσο κουρέλι ήταν,ήμουν σίγουρη ότι το παιδί δεν θα επέστρεφε αλλά τι να πω.Εκείνη προσπαθούσε αλλά είτε της μιλούσε απότομα είτε έδειχνε ότι θέλει να προχωρήσει τη ζωή του. Και μετά από 3 εβδομάδες ο πρώην της γυρνάει γονατιστός στην πόρτα της και της λέει ότι είναι η γυναίκα της ζωής του και θέλει να είναι μαζί. Και η κολλητή μου πιστεύει ότι γύρισε με τις προσευχές.Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν πίστευα να γυρίσει,ήταν εντελώς αψυχολόγητο. Η κυρία που της τον έκανε να γυρίσει με προσευχές της είπε ότι αν θέλεις μπορώ να σου τον κάνω να μην ξαναφύγει.Και υποστηρίζει ότι δεν κάνει μάγια απλώς προσευχές.Αλήθεια πείτε μου γνώμες.Έχετε εμπειρία από μαγεία ή δέσιμο σε πρώην εραστές;Δεν ξέρω τι να πιστέψω.
8
 
 
 
 
σχόλια
Ε τώρα με δύο προσευχές και έγινε τόσο μεγάλο θαύμα που έγινε και γυναίκα της ζωής του; η αληθινή μαγεία δεν έχει σχέση με προσευχές! Επίσης δεν την βρίσκεις σε βρίσκει εάν το θέλει εκείνη :)
Το στοιχειο της ενορασης, οπως μας ειπε ενας καθηγητης που μας διδασκει θρησκεια και ηθικη & θρησκεια και πολιτισμο στη σχολη, το εχουμε πανω κατω ολοι οι ανθρωποι.Αλλοι ισως περισσοτερο αλλοι λιγοτερο και αλλοι το εχουν εξελιξει λιγο παραπανω ενω αλλοι οχι.Εγω και κανενας δε μπορουμε να ξερουμε αν καποια πραγματα συμβαινουν και πως, αλλα μπορουμε να εχουμε ανοικτομυαλοσυνη και να μην καταδικαζουμε οτιδηποτε δε μας αρεσει σε ανυπαρξια ακριβως επειδη δεν αρεσει σε εμας.Προσωπικα θεωρω οτι ειναι μπουλσιτ ολα αυτα που περιγραφεις με την εννοια οτι δεν θεωρω οτι συμβαινουν σε τετοιο βαθμο!Αλλα δε μπορω να το αποδειξω ουτε και με ενδιαφερει να το κανω.Ακουω οτι υπαρχουν, δε μου αρεσουν, δεν πιστευω οτι ισχυουν σε τοσο μεγαλο βαθμο, αλλα δεν τα ακυρωνω κιολας.Κανενας δεν εχει δικαιωμα να ακυρωνει τις προσωπικες εμπειριες του αλλου!Ουτε ειναι απαραιτητο και να τις πιστεψει ομως.Με λιγα λογια αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι δε χρειαζεται να το πιστεψεις ουτε να μην το πιστεψεις.Αν θες μπορεις να το πιστεψεις ή να μην το πιστεψεις.Δεν επηρεαζεις κανεναν.Ξερεις..μερικες φορες το γκρι ειναι πιο κατανοητο απο το ασπρο ή το μαυρο :)
Scroll to top icon