ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.9.2019 | 17:16

προβληματισμός

Ας γράψω κι εγώ. Είμαι 19 χρονών και μέχρι τώρα δεν έχει δείξει κανείς ερωτικό ενδιαφέρον προς το πρόσωπό μου πέρα από μερικά κοπλιμέντα και δεν έχω δώσει καν φιλί. Και προσπαθώ να βρω την αιτία.Δεν με βρίσκουν ενδιαφέρον σαν άτομο; Δεν έχω αρκετή αυτοπεποίθηση και αποπνέω μια ανασφάλεια η οποία τους απωθεί; Δεν έχει αρέσει ποτέ σε κανέναν η εξωτερική μου εμφάνιση; Αυτή η κατάσταση με αγχώνει αρκετά, νιώθω πως μια πτυχή του εαυτου μου δεν έχει αναπτυχθεί καθόλου. Ντρέπομαι και λίγο γι αυτό.Ξέρω πως δεν γυρνάει όλος ο κόσμος γύρω από μένα ώστε να "σφάζονται" όλοι για μένα, ξέρω πως δεν είμαι η μοναδική που είμαι σε αυτή την κατάσταση, γνωρίζω επίσης πολύ καλά ότι υπάρχουν πολύ σημαντικότερα προβλήματα. Ωστόσο πιστεύω πως οι συμβουλές σας ίσως φανούν χρήσιμες και βοηθήσουν εμένα κι άλλα άτομα..Ευχαριστώ όσους μπουν στον κόπο να το διαβάσουν και να απαντήσουν.
4
 
 
 
 
σχόλια
Στα 19 αρκετοι και αρκετές είναι ακόμη χωρίς εμπειρίες, μην αγχώνεσαι το οποίο καμία φορά φαίνεται κιόλας και έτσι δυσκολεύει τα πράγματα Χαμογέλα και μάγεψε τον κόσμο η ζωή είναι μπροστά σου και είναι όμορφη θα δεις!
Scroll to top icon