ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.9.2019 | 21:04

Σκεψεις

Βλεπόμασταν μόνο για μιά βραδιά ελάχιστες φορές το μηνα,μόνο εσύ μου τηλεφωνούσες.Πότε δεν σε πήρα εγώ.Μου είχες πεί απο την αρχή ότι θες να περνάμε απλά καλά και εγώ δεν διαφώνησα.Ούτε το μετανιώνω δεν ήθελα κάτι παραπάνω από σένα.Κάποιες φόρες με πιάνω να αναπολώ αυτές τις βραδιές που δεν ήταν μόνο σέξ.Μέτα από χρόνια ακόμα μου τηλεφωνεί να δεί τι κάνω και ας είμαστε μακριά.Πλέον συγκατοικεί με την κοπέλα που κατάφερε να τον κάνει να την αγαπήσει.Αλλά το νιώθω το πάθος που έχει ακόμα μέσα του για μένα και ας μην είχαμε ποτέ "σχέση".Ήταν να γίνει έτσι.Κάποια πράγματα είναι να μένουν ημιτελή.
2
 
 
 
 
σχόλια
μα τι μπερδεμα κι αυτο ρε παιδι μου ........................ με αλλην ειμαι αλλον αγαπώ αλον με θέλει μα εγώ αγαπω αυτον που ειναι με την αλλην ...........κι το αντίστροφο ............ πο ,πο πο τι νόημα εχει ???
Scroll to top icon