ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.9.2019 | 23:28

τσιμπουρι

Χωρισαμε με τον φιλο μου πριν 1 μήνα και αποφασισαμε να μεινουμε φιλοι.Δεν περιμενα καν πως θα το δεχτει ειδικα μετα απο 8 μήνες σχεσης. Απο τοτε με παιρνει συνέχεια τηλεφωνο, κανει ριαξιον στα ινστα στοριζ και θελει να ειμαστε σε επαφη λεει!Προσπαθω τοσο καιρο να τον αποφυγω,δεν απαντω τις κλήσεις του και απορριπτω τις προτασεις του να βγουμε για καφε.εκανα μαλακια που του ειπα να μεινουμε φιλοι,το χει κανει σκοινι κορδονι να βγαινουμε σαν να μην εγινε τιποτα γαμωτο.περναει καθε μερα απτη δουλεια του αδερφου μου και τον ρωταει για μενα.στελνει στις φιλες μου να βγουμε ολοι μαζι,εχει ξεφυγει.Δεν μπορω να του μιλησω ανοιχτα,δεν ξερω πως να το πω χωρις να βρισει και να στεναχωρηθειελω.Πως να του δειξω πως δεν θελω να βγαινουμε?ειναι δυνατον να τα ξεχασε ολα και να κανει λες και δεν εγινε τίποτα?
3
 
 
 
 
σχόλια
Όπα, τι plot twist ήταν αυτό στην τελευταία πρόταση; Σε ενοχλεί που σε κυνηγάει ακόμα ή που δείχνει ότι είναι οκ με το να είστε φίλοι; Γιατί ούτε σ έχει ξεπεράσει ούτε οκ είναι η συμπεριφορά του. Εσένα δεν καταλαβαίνω πιο πολύ...
Δεν νομίζω ότι έχει ξεφύγει, περιμένεις να αλλάξει συμπεριφορά χωρίς να του μιλήσεις και αυτό δε γίνεται. Γιατί έχει ξεφύγει; Του ζήτησες να μείνετε φίλοι και εκείνος το δέχτηκε και συμπεριφέρεται αναλόγως. Φοβάσαι να του μιλήσεις για να μην χαλάσετε τις καρδιές σας αλλά αυτό δεν γίνεται εφόσον σε ενοχλεί η κατάσταση ως έχει. Ένας τρόπος υπάρχει για να του δείξεις ότι δεν θέλεις να βγαίνετε μαζί: του μιλάς. Λες ότι φοβάσαι μην στεναχωρεθεί ή μην βρίσει, το ένα από το άλλο απέχουν έτη φωτός. Τι από τα δυο; Έγραψες χωρίς να πολυσκεφτείς ή όντως ΦΟΒΑΣΑΙ; Όπως και να έχει πρέπει να το πάρεις απόφαση και να του πεις ότι μετάνοιωσες και δεν θέλεις πλέον επαφές. Ενημέρωσε τις φίλες και τον αδερφό σου ότι πήρες αυτή την απόφαση και μιλήσέ του στο τηλέφωνο, όχι από κοντά αν πιστεύεις ότι μπορεί να αντιδράσει άσχημα. Δεν χρειάζονται φωνές και ιστορίες, το ότι σκας εσύ μέσα σου δεν έχει (προς το παρόν) να κάνει με εκείνον αλλά με εσένα που δεν αποφασίζεις να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Αφού του μιλήσεις οι άλλοι θα ξέρουν ότι ξεκόψατε και θα συμπεριφρθούν αναλόγως αν τους προσεγγίσει. Μπορεί όμως και να μην κάνει τίποτε και να τελειώσει η ιστορία εδώ.
Οι άλλοι δεν μπορούν να ξέρουν τι γίνεται μέσα στο μυαλό μας. Ακόμη και αν δείχνεις με τον τρόπο σου ότι δεν σου αρέσει να επικοινωνείτε, υπάρχει η προηγούμενη δήλωση περί φιλίας που τον μπερδεύει.
Scroll to top icon