ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.9.2019 | 19:15

Το απόλυτο Ψεύδος

Είχε γενέθλια ο σύντροφός μου την Παρασκευή. Έφυγε μέσα στην γκρίνια επειδή θα δούλευε. Σκέφτηκα με μια παρέα φίλων να πάμε στο μαγαζί όπου δουλεύει (στην κουζίνα) για να του κάνουμε έκπληξη με τούρτα. Πηγαίνουμε γύρω στις 9 και τέταρτο και δίνουμε την τούρτα στον υπεύθυνο για να τη διαφυλάξει εντός ψυγείου. Κατά τις 12 ζητώ από τον υπεύθυνο να φωνάξει για λίγο τον σύντροφό μου από την κουζίνα και μου λέει: μα δεν δουλεύει σήμερα. Έβαλα τα κλάματα και έφυγα από το μαγαζί, ενώ οι φίλοι μου είχαν μείνει στήλες άλατος για το άδειασμα και την πικρία. Όμως πριν φύγουμε καθίσαμε έξω από το μαγαζί και βγάλαμε ένα βίντεο πετώντας την τούρτα ο ένας στον άλλον και του τη στείλαμε. Ο υπεύθυνος βγήκε έξω και μας χαμογέλασε. Ο σύντροφός μου μου είπε ότι έγινε παρεξήγηση. Ο υπεύθυνος μου έδωσε τo fb. Μια νέα ζωή ξεκινά. Ζω για την ημέρα που θα είμαι μαζί του και θα μας βλέπει μαζί και θα φύγει από τη δουλειά.
18
 
 
 
 
σχόλια
ησουν μέναν τύπο που δε ήταν εκεί τοτε στα γενέθλια που του εκανες θύμωσες και μετα έγινε νέα φάση με τον υπεύθυνο του μαγαζιού ????????? πωωωωωωωωωωωωω τι κουλαμάρες βλεπωωωωωωωωω χαχαχαχαχα ειστε και οι δυο πεισματαρικα παιδάκια
Πάντως θα ήθελα να προσθέσω κάτι παράδοξο που παρατηρώ. Ποτέ δεν λογαριάζουμε στα σοβαρά εκείνο που πάρα πολύ συχνά συμβαίνει (και είναι εμφανέστατο): δυο άνθρωποι πολλές φορές δεν συναντιούνται τυχαία, εννοώ ότι είναι από την ίδια στόφα. Οπότε γιατί να λέμε πάντα "καλά να πάθεις" και "ας πρόσεχες" για τις επιλογές του καθενός; Θα μπορούσαν να είναι και άλλες; Μερικές φορές όχι, και άρα είναι ανόητο να λέμε ότι κάνουν λάθος επιλογές. Κάνουν τις επιλογές που τους ταιριάζουν.Η παρούσα Εξομολόγηση σας δίνει την εντύπωση ότι είχαν σμίξει μια ώριμη γυναίκα και ένας επιπόλαιος άντρας; Λέω, γιατί εγώ δεν έμεινα με αυτή την εντύπωση. Να προσθέσω και την εντελώς αχρείαστη πληροφορία ότι προσωπικά δεν μου αρέσουν τέτοιες εκπλήξεις. Και νομίζω ότι ο σύντροφος της Εξ δεν βρισκόταν στην κατάλληλη διάθεση όπως και αν εξελιχτηκε η ιστορία. Και δεν ξέρουμε καν τον λόγο γιατί είπε ψέμματα και που ήταν. Μπορεί να χρειαζόταν απλά την ησυχία του. Επίσhς από πότε γιορτάζουμε τρεις μέρες πιο νωρίς γενέθλια; Και τέλος, πως την είχε κόψει την Εξ ο άλλος που της την πέφτει σε τέτοια στιγμή; Και πολλά άλλα, δεν το συνεχίζω απλά να σκεφτόμαστε και λίγο δεν νομίζω να είναι άξια συμπόνοιας η Εξ και να με συγχωρεί. Και να με συγχωρεί δυο φορές αν τυχόν είναι νέο κορίτσι που παίζει κι αυτό.
Καλά να πάθετε.Τίποτα παραπάνω δεν αξίζετε.Εμένα με έχουν παρατημένο τα θηλυκά και δεν μου δίνουν καμία σημασία. Απλά θέλω να σας παρακαλέσω μην βγαίνετε μετά και κλαίγεστε, είναι δικαίωμα σας να προτιμάτε τους άντρες που θέλετε,δεν θέλω μόνο να έρχεστε μετά εδώ και να το παίζετε και αδικημένες.Αυτό μόνο.Ευχαριστώ.
Είσαι τρολ; copycat του γνωστού λογαριασμού; Are you for real γενικώς ; Δεν είναι μόνο τα θηλυκά που δεν σε πλησιάζουν έχω την εντύπωση, απλώς μόνο εκεί έχεις κάνει φοκους
Και όμως οι ομοφυλόφιλοι που με έχουν προσεγγίση είναι πολλοί περισσότεροι απο τις γυναίκες απο τις οποίες έχω λάβει μόνο απαξίωση. Είναι ότι χειρότερο για έναν straight αυτό.
@geo1990 Γιώργο αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι το να μη σε πλησιάζουν τα "θηλυκά" είναι μέρος ενός γενικότερου προβλήματος που δεν έχει να κάνει με το φύλο των ατόμων που λες ότι σε αποφεύγουν αλλά με τη συμπεριφορά σου. Πώς να το πω ευγενικα, φέρεσαι άκυρα και απωθεις ανθρώπους , γενικά. Απλώς όταν προσπαθείς να επικοινωνήσεις με γυναίκες σε αποφεύγουν γυναίκες.
Από τη στιγμή που ναι μεν σε εξαπάτησε ο σύντροφός σου λέγοντας πως θα πάει στη δουλειά ενώ δεν πήγε και αποκαλύφθηκε το ψέμα του, πώς γίνεται την ίδια στιγμή να σου τη πέσει έτσι άνετα ο υπεύθυνος δίνοντάς σου facebook και συ να δέχεσαι; Συμπεραίνω πως η σχέση σας ή δεν είχε βάσεις, ή ήταν ήδη στα τελειώματα. Επιπόλαια φέρθηκες για να κάνεις αμέσως καινούργια σχέση και ο σύντροφός σου είναι ψεύτης. Ανωριμότητα και στους δύο. Φυσικά θα κάνεις καινούργια σχέση κάποια στιγμή, σιγά μην μοιρολογείς για έναν ψεύτη. Αλλά πιστεύω πως απλά δρας από ''εκδίκηση'' επειδή πληγώθηκες από το φέρσιμό του Τώρα όσον αφορά τον τουρτοπόλεμο, δεν τρώγατε καλύτερα τη τούρτα;
Αντί να του κάνεις εσύ έκπληξη σου έκανε αυτός..Η απορία της ημέρας:9και τέταρτο που δώσατε την τούρτα του υπεύθυνου δεν του είπατε περί τίνος πρόκειται να σας πει ότι ρεπαρει ο κανακαρης; Όχι τπτ άλλο χάσατε και τόσες ώρες εκεί για την "έκπληξη".
Scroll to top icon