ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.9.2019 | 17:29

Θα του ορμήξω

Τον βλέπω συχνά εκεί, πολλά απογεύματα να πίνει τον καφέ του. Ψηλός, αδύνατος, γύρω στα 40 με ένα χαρτοφύλακα, βλέμμα απλανές, ίσως σκεφτικός και πάντα σοβαρός και μόνος. Βέρα δεν φοράει κουκλος δεν είναι αλλά έχει κάτι που με τρελένει. Πλέον περνάω από εκεί καθημερινα και όταν τον δω κάθομαι και εγώ. Έχουν διασταυρωθεί οι ματιές μας αρκετές φορές. Κοιτάει εμένα; κοιτάει γενικά; σπάνια κοιτάει γυρω του, δεν είμαι σίγουρη. Είναι πιο πολύ βυθισμένος στο κινητό του μπορεί και στις σκέψεις του, δεν ξέρω. Ξέρω οτι τον έχω ερωτευτεί τρελά, θα του ορμήσω δεν αντέχω. Πρέπει να βρω το θάρρος να του πω κάτι, τι; Σαν μικρό κοριτσάκι κάνω.
8
 
 
 
 
σχόλια
βρε stalker!!! Nα ένα τρανταχτό παράδειγμα κοινωνικού ρατσισμού. Τι εννοώ.. Αν έγραφε αυτή την εξ ένας κύριούλης μέσης ηλικίας με μικρή κοιλίτσα για κάποια κοπέλα που βλέπει σε ένα καφέ, θα έπεφτε όλο το ίντερνετ πάνω του σε φάση "ο παλιό στόλκερ" , "α τον ανώμαλο παρακολουθεί την κοπέλα" , "έχει γεμίσει ο κόσμος περίεργους δεν ξέρεις που να κρυφτείς πλέον", "σιχαμένος", "λιγούρης" κ.α. τέτοια ωραία. (Και πολύ καλά θα έκανε το ίντερνετ να προσθέσω εγώ) Αφού τέτοιες συμπεριφορές που τείνουν να απειλούν την ιδιοτικότητα μας, δεν είναι κοινωνικά αποδεκτές αφού μας κάνουν να αισθανόμαστε "ευάλωτοι", "πραβαβιασμένοι" κτλπ.Ωστόσο!! Αν την ίδια εξ. την ανεβάσει μια κοπέλα (όπως στο συγκεκριμένο παράδειγμα), ξαφνικά ως δια μαγείας εξαφανίζεται αυτό το cringe πέπλο και η φάση γίνεται πολύ cute, κάποιοι μπορεί να την πουν μέχρι και ρομαντική.Γιατί; Ποιες οι διαφορές; Τι είναι κοινωνικά αποδεκτό τελικά και τι όχι;Τροφή για σκέψη..
Καλό είναι όταν θέλουμε να φλερτάρουμε κάποιον-α να υπάρχει και μια ανταπόκριση και απο την άλλη πλευρά. Αλλά παρόλα αυτά, αφού το θες τόσο πολύ , πάρε το ρίσκο, μπορεί και να σου βγει, δεν έχεις κάτι να χάσεις.
Scroll to top icon