ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2019 | 14:32

Ποτέ μην ξαναπειτε ποτέ

Όλα τα ποτέ μου τα έχω κάνει πράξη. Το σκέφτομαι και μου φαίνεται τραγικα αστείο. Ότι μου φαινόταν αδιανόητο,τα έφερε έτσι η ζωή και το έφαγα στα μούτρα . Θέλετε παραδειγματα? Θα σας πω κι ας φάω κράξιμο. 1)κερατωσα τον έρωτα της ζωής μου2) ερωτεύτηκα δεσμευμένο και προσπάθησα να τον πάρω από την άλλη3) κάθησα σε σχέση επειδή ήμουν βολεμενηΚι άλλα πολλά. Αυτά ήταν απ τα πιο χτυπητά. Το μυαλό μας αγορια και κορίτσια, παίζει πολύ βρώμικα παιχνίδια. Και η ζωή πολλές φορές βοηθάει στο να πάρεις την κατρακύλα. Όποιος έχει τα κοτσια και σωστές βάσεις αντιστέκεται. Αν όμως είσαι αδύναμος χαρακτήρας εκεί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Όπως και να χει....δεν πρέπει να αποκλείουμε ποτέ και τίποτα. Δεν είμαστε ρομπότ. Όσο και να μας ρυθμίζουμε κάποια στιγμή πιθανόν να μας στρίψει.
8
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν άνθρωποι που μερικά πράγματα δεν θα τα κάνανε ποτέ. Ο καθένας ζει σύμφωνα με το δικό σύστημα αξιών όποιο κι αν είναι αυτό. Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που λένε "ποτέ", το εννοούνε και ζούνε σύμφωνα με αυτό, και υπάρχουν και άλλοι που προτιμούν να πληγώσουν άλλους ανθρώπους και να παραβιάζουν όρια παρά να ζορίσουν τον εαυτό τους. Και όλο αυτό το βαφτίζουν "αδυναμία". Αν σκεφτώ ότι άλλοι άνθρωποι βαφτίζουν την "αδυναμία" "καλοσύνη"... κάπου το χάνω. Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν η χρήση της γλώσσας έχει φτάσει να γίνεται προσωπική υπόθεση του καθενός μας ξεχωριστά.
Πάντως το να χαρακτηρίζονται ως "ρομπότ" άνθρωποι που σέβονται τους ανθρώπους γύρω τους και τις σχέσεις τους νομίζω ξεπερνάει σε αυθαιρεσία κάθε προηγούμενο.
Έγινε τώρα καλή μου ...μη το σκέφτεσαι άλλο ...φταίει και που δεν υπάρχουν επιλογές ...είναι ελάχιστοι αυτοί που αξίζουν ...όταν τον βρεις μη τον χάσεις ...αα και με τους δεσμευμένους ξεκινάμε με ποτέ ...ας είναι πειρασμός ...ποτέ ...το είπα.
Αποφεύγω τα ποτέ και τα πάντα από παιδί, είμαι πολύ διαλλακτική γιατί δεν πιστεύω στο ότι είναι ηθικά ανώτερη άρα; Επίσης έχω νιώσει ότι πάει να μου στρίψει αλλά σε βαθμό ότι θα με κλείσουν μέσα. Κερδίζω τίποτα ή μπα;Υ. Γ. Κι εγώ έχω φάει τα μούτρα μου πολλές φορές αλλά αν κάνω τα 1.2.3. τότε θα πω πως οι άλλοι έφαγαν τα μούτρα τους μαζί μου και τους Πρόδωσα, δεν θα σκεφτώ να με δικαιολογησω απλά θα ξέρω πως αν δεν δοκιμαστω όσα λέω είναι κούφια λόγια. Κι αυτοί που θα με κρίνουν είναι αυτοί που έκανα κάτι εις βάρος τους αφού είμαι αδύναμη αντί να κάτσω μόνη στ' αυγά μου ας πούμε. Όταν κάνω κάτι και πληγώνω άλλους εν γνώσει μου ή έστω θα έπρεπε να είναι εν γνώσει μου δεν θα βγάλω το συμπέρασμα ότι απλά έκανα πράγματα που έλεγα ότι δε θα κάνω ποτέ. Είναι σα να μου κανω πατ-πατ στην πλατουλα αντί να σκεφτώ ότι στις σχέσεις μου έχω υπάρξει απαράδεκτη.Υ. Γ. 1 λάθη κάνουμε όλοι,πολλές φορές δεν είναι λάθη αλλά επιλογές εν γνώσει μας που βλάπτουν άλλους αλλά το στοίχημα είναι να δούμε ότι δεν είμαστε τόσο γαματοι και να μάθουμε να διορθώνουμε, να επανορθωνουμε και να μην μας χαριζομαστε με το πρόσχημα του πόσο εύκολη είναι η κατρακύλα. Είναι πανεύκολη κι ελκυστικοτατη οταν κάνουμε ο, τι θεμε και πάλι είμαστε στον αφρό. Γνωστό αυτό, μετά;
φιλαρακι βλέπεις τα φαουλ σου μπορεις να τα διορθώσεις ........................... η μην τα ξανακάνεις απλα ............................ πέφτουμε μαθαίνουμε σηκωνομαστε πιο σοφότεροι :):):):)
Συμφωνω κ προσθέτω επισης το "για παντα" που δεν πρεπει να λεμε, γτ ποτε (το πα αλλα εδω ισχυει) δεν ξερουμε τι θα γινει. Εξαιρω πραγματα τυπου αγαπη μάνας προς παιδι.
Scroll to top icon