ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.9.2019 | 21:01

9 χρόνια διαφοράς και καθηγητής μου, πώς να τον προσεγγίσω..;

Γεια σας! Με βασανίζει κάτι και καμία φίλη/φίλος δεν έχει αντίστοιχη εμπειρία, κάτι συγκεκριμένο να μου προτείνει...Είμαι 26 χρονών και κάνω φροντιστήρια ξένης γλώσσας(ομαδικό). Ο καθηγητής είναι 35 χρονών και την έχω πατήσει άσχημα μαζί του. Όπως καταλαβαίνετε, δε φταίει το "καθηγητής μαθήτρια" που μου αρέσει, στην ηλικία που είμαι, πάντα μου άρεσαν οι μεγαλύτεροι, με τον πρώτο μου επίσης είχαμε 9 χρόνια διαφορά ηλικίας...Αν λοιπόν απλά ήταν κάποιος 35άρης που μου άρεσε θα το πήγαινα φυσιολογικά. Τώρα, όμως, με σκαλώνει λίγο το γεγονός ότι τον βρίσκω μόνο στο χώρο εργασίας του όπου δε θέλω και να τον προσεγγίσω παραπάνω στη δουλειά του, θεωρώ ότι θα τον φέρω σε δύσκολη θέση (κι αν έχει και σχέση, πράγμα που επίσης δε γνωρίζω, ακόμη χειρότερα)...Μου αρέσει πολύ όμως. Εμφανισιακά, το χιούμορ του, είναι έξυπνος, ό,τι έχω μπορέσει να αντιληφθώ τέλος πάντων στο πλαίσιο που τον συναναστρέφομαι μου αρέσει, από την 1η στιγμή με τράβηξε...Πώς θα τον προσεγγίζατε??
1
 
 
 
 
σχόλια
Κάτσε είναι αρχή ακόμα,αφοσιώσου να πάρεις το πτυχίο που το χεις βάλει στόχο και δίνεις και τα λεφτά σου και προς το τέλος κράτησε ένα λινκ και αφού τελιώσεις εκφράσου όσου θες. Ετσι κι αλλιώς χαμπάρι θα το χει πάρει ήδη το φτάρνισμα δε κρύβεται.
Scroll to top icon