ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.9.2019 | 21:19

Ταινία που πάντα με συγκινεί. Εσάς τι σας συγκινεί;

Υπάρχει κάτι στη ζωή σας που όσες φορές και να το βλέπετε ή να το ζείτε, πάντα μα πάντα μα πάντα θα συγκινείστε;Π.χ. μια φωτογραφία που να βλέπετε συχνά και να συγκινείστε;Ένα μέρος που μπορεί να επισκέπτεστε συχνά και πάντα να δακρύζετε;Ή ένα τραγούδι, μια ταινία, ένα βιβλίο;Αν θέλετε γράψτε στα σχόλια με τι συγκινείστε πάντα.Προσωπικά συγκινούμαι με το ''requiem for a dream'' του Αρονόφσκι.Κάθε φορά σαν να είναι πρώτη φορά.Γεμίζουν δάκρυα τα μάτια μου, κι όταν βλέπω την ταινία στο σπίτι μου ή όταν βάζω το soundtrack, μπορώ να κλαίω ελεύθερα και λυτρωτικά.Το θέμα είναι όταν πηγαίνω να την δω σε σινεμά, στις γνωστές καλοκαιρινές-φθινοπωρινές προβολές των φεστιβάλ , πλαντάζω στο κλάμα από μέσα μου, δακρύζω, ειδικά στο φινάλε πάντα τρέχουν δάκρυα από τα μάτια μου αλλά δεν ξεσπάω σε λυγμούς όπως μου συμβαίνει στο σπίτι μου, γιατί ντρέπομαι να κλαίω μπροστά σε κοινό.Αλλά κάθε φορά είμαι συντετριμμένος μετά από την προβολή.Τους αγαπώ πολύ αυτούς τους χαρακτήρες.Τη Σάρα Γκόλντφαρμπ, το γιο της τον Χάρι, την Μάριον Σίλβερ, το φίλο τους τον Τάι.Ειδικά λίγο πριν το φινάλε στην τηλεφωνική συνομιλία Μάριον-Χάρι που εκείνη του λέει: '' Harry, can you come today?''πόσο δακρύζω.Πάλι θα συγκινηθώ την Τρίτη 17/9 στην προβολή στο γνωστό μέρος.
3
 
 
 
 
σχόλια
Αχχχ αυτός ο Αρονόφσκι! Θα μας τρελάνει όλους! Εγώ κλαίω με την άλλη του ταινία το Black Swan κάθε φορά στο σημείο που η Νινα αγνοεί τις συνθήκες και λέει " Perfect! I was perfect". Γενικά κλαίω με τις περισσότερες δραματικές ταινίες! Κλαίω όταν τελειώνω σειρές, βιβλία και με κάποια τραγούδια που τα έχω συνδέσει με άτομα και καταστάσεις! Όταν τελειώνουν οι σειρές και τα βιβλία έχει περάσει ένα διάστημα, έχεις συνδεθεί με τους χαρακτήρες, τους έχεις νιωσει, έχεις πονέσει μαζί τους, έχετε δεθεί και επικοινωνείτε έστω και για λίγα λεπτά στη ζωή σου! Όταν τελειώνεις μια ταινία,μια σειρά, ένα βιβλίο κλείνει ένα μικρό κεφάλαιο της ζωής σου και ξέρεις πως από εκείνη τη στιγμή και έπειτα δεν θα είσαι ο ίδιος! Γιατί κάτι σου είπε η ιστορία, κάτι που σου άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι ή απλά σε επηρέασε! Καμία φορά μέχρι και τα υπερφυσικά θρίλερ στο τέλος σου αφήνουν ένα δίδαγμα! Ακόμα και αν αυτό είναι πολύ μικρό μπροστά στις δραματικές ταινίες!
Scroll to top icon