ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.9.2019 | 10:22

Πώς το κάνετε

Να μας πουνε οι κοπέλες (κοπελα και εγω) που κρατιουνται και δε στελνουν σε κάποιον που δειχνει οτι δε καίγεται για σενα,απλά απανταει οταν του στειλεις εσυ πρωτη,πως το κατορθώνουν; Ναι ναι ξέρω!Αυτοσεβασμός,αυτοέλεγχος,αυτοκυριαρχία...Ενταξει...Ρε τον θέλω...Εντάξει δεν εχω ξεφτιλίστει και εντελώς .Αλλα του το δείχνω πάντα πρώτη.Δεν εχουμε σχέση.Φλερταρουμε με μηνύματα.Ξερει ο ένας τον αλλο.Δεν ειναι απρόσωπο.Αλλα πάντα επικοινωνώ πρωτη.Μηπως κόλλησα γιατι εχω μεγαλο διαστημα να ερθω κοντα με κάποιον; Συνέχεια τον φαντάζομαι και τον σκέφτομαι,και μιλαω μονη μου,στήνω ολοκληρους διαλογους σαν να ειναι απέναντι μου...Κανω πως με κρατάει αγκαλια και του μιλαω...Εχω χαζεψει..Δε καταπινεται η έλλειψη ανταπόκρισης...Σου θρυμματιζει ψυχολογια,εγωισμό και αυτοσεβασμό.Αιωνιο Αλυτο Προβλημα: Θελω να με θελει!
6
 
 
 
 
σχόλια
Γράψ' τον για λίγες μέρες και κόψε αντιδράσεις. Αν ενδιαφέρεται, θα θορυβηθεί που τον έκλασες - με το μπαρδόν - και θα επανέλθει. Εάν συμβεί αυτό, μην βιαστείς να απαντήσεις στα μηνύματά του, σκωτσέζικο ντους, καρώ φούστα και γκάιντα.
Κοίτα απέναντι στους άντρες κάτι τέτοια δεν πιάνουν, το πιο πιθανό ή είναι με άλλη ή απλά δε γουστάρει, αλλιώς θα είχε εμφανιστεί, τώρα από την άλλη πλευρά τα πράγματα αλλάζουν, ένας άντρας (πρέπει να) προσπαθεί να διεκδικεί αυτή που θέλει, ειδικά αν δεν του το έχει πει στα ίσα ότι δεν τον θέλει, αλλά και για τον άντρα από ένα σημείο και μετά αν δεν υπάρχει ανταπόκριση δεν ξέρω αν αξιζει, αλλά συνήθως η επιμονή ανταμοιβεται
Να κάνεις αυτό που νιώθεις. αν θες να στείλεις στείλε, πίστεψε με αν στέλνεις συνέχεια εσύ πρώτη κάποια στιγμή θα ξενερώσεις απο μόνη σου και θα τον σουτάρεις όσο αδύνατο και να σου φαίνεται τώρα. Ενώ το να πιέζεσαι με νύχια και με δόντια να μην στείλεις θα σε τρώει συνέχεια και θα είσαι μέσα στη γκρίνια και στα νεύρα όλη την ώρα. Κράτα τον εγωισμό σου σε άλλα θέματα ποιο σοβαρά και όχι στο αν θα στείλεις μήνυμα πρώτη πάλι.
Scroll to top icon