ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.9.2019 | 00:50

Ανισόρροπη

Καλησπέρα...παιδιά έχω απογοητευτεί με τον εαυτό μου..μέχρι πέρυσι στα 18 μου δεν είχα κάνει ποτέ σχεση ,με προσεγγιζαν πολύ δύσκολα..Τώρα μετα από ένα ενάμιση χρονο που απέκτησα λίγη αυτοπεποίθηση και γενικά βγάζω τον εαυτό μου προς τους άλλους έχω πολλές προτάσεις..το θέμα είναι ότι τις έχω απορρίψει όλες...μπορεί να φλερταρω με τον άλλο ,να πηγαίνουμε καλά ,να δίνω ένα πράσινο φως και ξαφνικά όταν ο αλλος μου προτείνει να πάμε κάπου οι δυο μας ξαφνικά γίνομαι αέρας..ντρέπομαι πολύ..το έχω κάνει ακόμα και όταν ήμουν φουλ καψουρεμενη με έναν..δεν ξέρω που ακριβώς κρύβεται η ανασφάλεια μου ..Να ρίχνω άκυρο δεν μου αρέσει και γενικά πάντα το κάνω με πολύ διακριτικο τρόπο για να μην στενάχωρησω κάποιον αλλά ναι το κάνω..μου έιπε κιόλας ένας οτι είμαι πολύ περίεργη.Σιγουρα θέλω παρακάλια είναι κάτι που πλέον το έχω διαπιστώσει και μάλιστα πολλά..Βέβαια το λάθος είναι ότι δεν δίνω αυτή την πρώτη εντύπωση σε κανέναν αλλά κάτι εντελώς αντίστροφο.. Συμπεριφερομαι σαν να θέλω απλά να θρέψω τις ανασφάλειες μου .Τι να κάνω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Όταν τα γράφουμε εμείς μας βαφτίζουν προβληματικούς , απροσάρμοστους, κομπλεξικούς. Οί ίδιες τα γράφουν ότι δέχονται πολλές προτάσεις και τους απορρίπτουν όλους ,ότι δίνουν τον πράσινο φώς δηλαδή τους δίνουν ελπίδες και μετά γίνονται καπνός .Αυτή τώρα είναι συμπεριφορά απο άνθρωπο σε άνθρωπο;;; Οκ ότι πείτε για να έχουμε ειρήνη.
Κοίτα φιλικά θα στο πω, αν θες κράτησε κάτι αν δεν θες δεν πειράζει. Με ένα κούρεμα και ένα πλύσιμο μια χαρά άνθρωπος είσαι. Η βλακεία δεν είναι ούτε στην εμφάνιση ούτε στην οικονομική κατάσταση. Στα μυαλά που κουβαλάς είναι. Δες το έτσι ρε αδελφε, γίνετε να σε κράζουν 50 άτομα και να είναι όλοι λάθος; Κι εσύ σωστός, σε όλα; Αντί να πείς ρε φίλε μήπως είμαι κάπου λάθος; Υπάρχει κάτι να κρατήσω από όλα αυτά; Στα @@ σου. Ή στραβος είναι ο γυαλός η στραβά αρμενιζουμε..Να είσαι ανοιχτομυαλος άνθρωπος στη ζωή σου. Και να ξέρεις πάντα θα υπάρχει κάποιος ποιο έξυπνος από εσένα και πιο όμορφος και πιο πλούσιος. Για όλους ισχύουν αυτά. Βγάλε τις παροπηδες λοιπόν και μάθε να ακούς. Από που προκειπτει ότι Η κοπέλα που εγραψε αυτή την εξ συμπεριφέρεται όπως η μέση κοπέλα εκεί έξω; Καμία σχέση. Το ότι όλες οι κοπέλες σου συμπεριφέρονται με αυτόν το τρόπο οφείλετε σε τελείως διαφορετικό λόγο. Φαίνεσαι οκ, σου δίνει πράσινο φώς, μετά όταν της μιλήσεις φαντάζομαι αρχίζεις τις σεξιστικές φασιστο βλακείες που λες κι εδώ και σε συνδιασμό με την μποχα όταν έρθουν κοντά γίνονται καπνός. Αυτό είναι το πρόβλημα σου. Αν θες δεξου το και κάνε κάτι, απλά το να κλαίς τη μοίρα σου σε κάθε εξ πετοντας αιχμές για το γυναικείο φύλο καταντάει λίγο βαρετό. Άσε που αν ίσχυε η καραμέλα που λες συνέχεια δεν θα είχε κανένας άντρας επιτυχία με τις γυναίκες. Πράγμα που ξέρεις ότι δεν ισχύει. Ξέρω άνδρες πιο άσχημους από εσένα με κοιλίτσα κτλπ με δουλειά των 500 € και έχουν σχέση, και μάλιστα με γυναικάρες. Οι οποίες είναι τρελές για αυτούς.Από ενδιαφέρον στα γράφω όλα αυτά. Δεν θα ξαναγράψω κάτι άλλο.
Ρε φίλε υπάρχουν παμπουίνοι εκεί έξω με κοπέλες,κανονικοί μπαμπουίνοι και προτιμάνε να είναι με αυτούς παρα με εμένα. Έτσι είναι στην φύση τους να είναι ζώα. Για ποιο κούρεμα και μπόχα λές. Όντως κουρεύομαι κοντά πλέον γιατί έχω αραίωσει απο πάνω και δημιουργείται ανισσοροπία με τα πλάγια, αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα πάλι με κοντό μαλλί είμαι το περισσότερο καιρό δεν αλλάζει κάτι. Για την μπόχα δεν ισχύει και μπάνιο που κάνω και μυρίζω όμορφα πάλι δεν μου ανοίγει καμία το πράσινο φώς,επίσης γενικά και σας το λέω μέχρι να το πιστέψετε αν αλλάζω ρούχα συχνά δεν μυρίζω. Εχω περάσει όλα τα χρόνια της ζωής μου μόνο στα βόρεια και νότια προάστια δεν είμαι κανένας ορεσίβειος απο το κέντρο ή απο τα δυτικά που βρωμάει. Απλά καμία φορά επειδή βλέπω ότι δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση και δεν έχει νόημα να ασχολούμαι αφήνομαι και ίσως παραμελώ τον εαυτό μου.
Scroll to top icon