ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2019 | 20:58

οτι και να πω....

Καλησπέρα και απο μενα!σας στέλνω φιλια απο μυστηρια χώρα του εξωτερικου...εβγαλε ενα κρυο ρε παιδες, οπως ειναι και η καρδιά μου. Λοιπον, ξεκινωντας να πω πως ειμαι 24 και βρισκομαι στην εν λογω χώρα για δουλειά. Φετος ξεκίνησα την δουλεια εδω, τα βρηκα μεν σκούρα απο αποψη παρεας μιας και εχω μαλωσει με ολους τους ελληνες που υπαρχουν στην πολη ( βασικα ναι λάθος διατύπωση, τους περισσοτερους, γιατι ετυχα σε μαλακες οποτε παρέα γιοκ). Στο θεμα μου... η φιλη μου εδω και κανα 2 εβδομάδες βγαίνει ραντεβού με ενα παιδί ελληνα ( ο οποίος στην ουσία ειναι για διακοπές εδω και θα φυγει σε 2 μερες). Η επικοινωνια τους ειναι μεν χαλαρη αλλα υπαρχει και το υπονοουμενο περα του φιλικου, και γενικα οσο τα περιγραφει της φαινεται πολυ καλο παιδι και επιτελους κατι που εψαχνε. Αυτος αν και εχουν βγει 3 ραντεβου εως τωρα, δεν εχει κανει καποια κινηση να την φιλησει ( οχι οτι την χαλάει αυτο, ισα ισα το εκτιμησε).Περα απο ολη αυτη τη σαλτσα που εγραψα, το θεμα ειναι πως εχω πεσει στα πατωματα... δεν ξερω ρε παιδια γιατι, ενω στην ουσια χαιρομαι που επιτελους βρέθηκε κάποιος να εκτιμα την φίλη μου, δεν βλεπω καποιος να εκτιμα εμενα! ισως φταιει το γεγονος οπτι πριν κανενα μηνα εβγαινα και γω με ελληνα ο οποίος στη τελικη ηθελε μονο το σεξ και τιποτα αλλο απο εμενα...ισως να μην αξιζω να λεγομαι φιλη της δεν ξερω...και με ρωτουσε σημερα ολη μερα τι εχω γτ δεν φαινομουν καλα, και δεν ηξερα τι να την πω...ολα αυτα σας τα γραψω ενω πινω καφε σε μικρη καφετερια, μόνη και συναχωμένη...και αυριο δουλευω. καληνυχτα σας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ειναι οτι δεν εισαι καλη φιλη αλλα και εσυ θα ηθελες καποιον στην ζωη σου να σου δειξει ενδιαφερον αγαπη και τα συναφη..Θα βρεθει καποιος που θα θελεις και θα σε θελει απλα θελει υπομονη . Οσο το κυνηγας αλλο τοσο θα απομακρυνεται..
Παιδί μου έχεις χαζέψει; Δεν αξίζεις να είσαι φίλη της επειδή κάποιος με τον οποίο έβγαινες δεν ήθελε σχέση μαζί σου; Θα καθορίσει δηλαδή αυτός ο κάποιος και τα θέλω του την δική σου αξία;; Για να σοβαρευόμαστε σε παρακαλώ. Αν αυτός που βγαίνει με την κολλητή σου αποδειχτεί κακή περίπτωση, θα χάσει σε αξία εκείνη για σένα ή για τον εαυτό της; Βλέπεις τι ανοησίες μας τσαμπουνάς από την μικρή σου Καφετέρια. Πιες κανένα ζεστό να συνέρθεις και πάψε να σκέφτεσαι θεοπάλαβα πράγματα, εντάξει;Υ.Γ.: Πως τα κατάφερες όμως να μαλώσεις με όλους τους Έλληνες της πόλης σου;; Με έβαλες σε περιέργεια.
Scroll to top icon