ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2019 | 19:47

Καλαμάκια

Χρησιμοποίησα το δικό μου μεταλλικό καλαμάκι σε μια καφετέρια κι ένιωσα υπέροχα!( Το έχω μέσα στη τσάντα μου σε ένα σακουλάκι κ όταν τελειώσω το σκουπίζω με τη χαρτοπετσέτα κι το ξαναβάζω μέσα κι ύστερα το πλένω στο σπίτι μου) Κάντε το κι εσείς μη ντρέπεστε! Τώρα πρέπει να δράσουμε όχι αύριο! Νομίζω πουλάνε στα vicko! Να σας θυμίσω πως δεν ανακυκλώνονται τα καλαμάκια
8
 
 
 
 
σχόλια
Καλώς το γατάκι. Τι να μας πεις μωρέ για τα καλαμάκια, με ρωτάς πόσα χρόνια έχω να τα χρησιμοποιήσω; Και να σου πω. Όταν παίρνεις καφέ για μαζί απέξω, ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΡΜΟ Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ;;; Για πες. Έχεις ΠΑΝΤΑ τα τελευταία 350 χρόνια οικολογικές τσάντες μαζί σου;; Το ξέρεις ότι τα κύπελα που βάζουν τον καφέ στα Starbucks δεν είναι ανακυκλώσιμα;;;;;; Θέλεις κι άλλα ή κρύφτηκες κιόλας;(:
Χελοου αιμ χιαρ! Μπράβο σου που το κάνεις! Δεν παίρνω συχνά καφέ από έξω κι αν παρω ποτέ κρατάω το ποτήρι στη τσάντα μου για να το πλύνω στο σπίτι μου κι να το πετάξω στην ανακύκλωση. Επίσης ναι εχω πάντα μαζί μου μια οικολογική σακούλα για τα ψώνια μου! Δεν αγοράζω από σταρμπακς είναι πανάκριβα!
Hallo συντρόφισσα! (:Μπράβο λοιπόν και σε σένα. Τι λένε οι άλλοι γύρω σου; Καταφέρνεις να τους παρακινείς να αλλάξουν κάτι; Ειδικά με τις σακούλες μουλαρώνει πολύς κόσμος, ενώ είναι το πιο εύκολο από όλα. Τίποτε δεν είναι, κι όμως αντιστέκονται μερικοί σαν να πρόκειται για την ζωή τους.(:
Scroll to top icon