ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2019 | 22:51

Ελεος

Νευριασε επειδη άπαντησα μετα απο 5 λεπτα. Κυριολεκτικά 5 ομως. Αργω να απαντησω λεει. Ψαχνει διαρκως αφορμη να τσακωθει. Τον βλεπω με τους φιλους του και ειναι τοσο χαλαρος. Με τους αλλους γενικοτερα. Και μου κανει εντύπωση γιατι μεταξυ τους λενε χοντραδες. Θυμαμαι στις αρχες που ειχα κανει μια απόπειρα να τον "πειραξω" αντεδρασε τοσο ασχημα ενω απλα εκανα πλακα. Δεν ειπα κατι που θα μπορουσε να τον ειχε προσβάλλει αλλα και παλι λεω ποτε δεν ξερεις το πως εκλαμβανεται ο καθενας κατι οποτε το σταματησα. Αλλα στο τελος θα πρεπει να σταματησω να αναπνεω κιολας γιατι θα τον εκνευριζει και αυτο. Ενω θα μπορούσαμε να περναμε καλα το χαλαει καθε φορα.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν ξέρω γιατί, μα από αυτά που γράφετε, μου έρχεται να κάνω την υπόθεση πως ο φίλος σας είναι άνθρωπος με ανασφάλειες στη σχέση του ή με συσσωρευμένο θυμό προς εσάς ή προς περασμένες του σχέσεις/άλλες γυναίκες, μα "τιμωρεί" εσάς με μία συμπεριφορά που υποδηλώνει ανάγκη για έλεγχο. Έχει ενδείξεις συναισθηματικής εξάρτησης που μπορεί να είναι ριζωμένη σε συμπλέγματα.Αν μονίμως τον ενοχλούν πράγματα που φαντάζουν ασήμαντα, όπως η "καθυστέρηση" 5 λεπτών να απαντήσετε, δείτε μήπως υποβόσκει κάποια άλλη αιτία ενόχλησης, χαρακτηριστικών που δεν μπορείτε (και δεν θα έπρεπε κιόλας) να ελέγχετε όπως, λόγου χάρη, η ακομπλεξάριστη άνεσή σας με τον εαυτό σας και τους γύρω σας, κάτι που εκείνου μπορεί να του λείπει κατά βάθος.
Scroll to top icon