ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.9.2019 | 20:57

Κατοικιδιο φιδι

Εχω ηδη ενα μικροσωμο σκυλακι και θελω να παρω και 2ο κατοικιδιο γιατι αγαπαω πολυ τα ζωα. Σκεφτομαι να παρω ενα φιδι γιατι μου αρεσουν πολυ τα ανεξαρτητα ζωακια και οταν τα βλεπω κλεισμενα σε γυαλες στα πετ σοπ στεναχωριεμαι, θελω να του προσφερω λιγη ελευθερια και πολλη αγαπη. Πιστευετε αν το αφηνω ελευθερο στο σπιτι θα χει προβλημα με τον σκυλο μου; Ο σκυλος μου τα παει πολυ καλα και με τις γατες, αλλα το φιδι ειναι αλλη περιπτωση. Μπορουν να συνυπαρξουν αρμονικα; Επισης το φιδι μπορεις να το βγαζεις βολτα η θα υπαρξει καποιο προβλημα με τον νομο;
14
 
 
 
 
σχόλια
Να πάρεις , γιατί όχι ; Απλά θέλει να το βγάζεις 5-6 φορές βολτα μην τα κάνει σπίτι σου. Να του πάρεις και ρουχαλάκι ειδικό για φίδια,μην κρυώνει το χειμώνα. Έρχεται βαρύς χειμώνας. Επίσης θέλει και ειδικό σαμπουάν για το μπάνιο. Γενικά θέλει πολλή περιποίηση. Μην ξεχάσεις να πλένεις και τα δόντια του μετα από κάθε γεύμα και φυσικά μεσοδοντιο βουρτσακι εε.
Χαχαχα έχω πεθάνει στα γέλια ,να το βγάζεις βόλτα να γίνεται ο χαμουλης στο δρόμο από ουρλιαχτά .Παιδι μου είσαι καλά;άντε να πάρεις για κατοικίδιο φίδι ,οκ να το δεχτούμε,αλλά να το βγάζεις βόλτα ,ε είναι κάπως .
Σκέψου ότι σε λίγο καιρό θα αντιστραφούν οι ρόλοι: εσύ θα είσαι το κατοικίδιο κι αυτό το αφεντικό. Όταν θα έρχεται δίπλα σου και θα τεντώνετε όταν θα είσαι ξαπλωμένη, να ξέρεις δε θα το κάνει από την καλή του την καρδιά και να σου δείξει την αγάπη του, αλλά θα σε μετράει να δει αν μπορεί να σε φάει. Έχει συμβεί αυτό, γι' αυτό και το λέω.Τώρα αν μπορεί να συνυπάρξει με το σκύλο δεν το γνωρίζω, αλλά λογικά όχι; Να αφήνουμε το κάθε ον στη φύση του.
Στην αρχη καλα θα ειναι. Μετα το φιδι θα ετοιμαζει χωρο στην κοιλια του για να φαει πρωτα τον σκυλο και επειτα εσενα οπως εγινε σε μια περιπτωση στην αμερικη. Ξανα σκεψου το να παρεις φιδι
Το πιο πιθανό είναι ότι το φίδι θα γίνει φαγητό για το σκύλο ή αν δε γίνει φαγητό σίγουρα υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να το σκοτώσει. Αδύνατον να συνυπάρξουν, αν θες τη γνώμη μου. Εδώ γάτες με σκύλους είναι δύσκολο να συνυπάρξουν εκτός και αν είναι μαζί από μικρά και μεγαλώνουν παρέα. Αν όμως το φίδι θα μπει στο σπίτι, ενώ το σκυλί προυπάρχει, δεν βλέπω το φίδι να ζει για πολύ.
Θέλεις δλδ να αγοράσεις ενα φιδι επειδη τα λυπασαι στις γυαλες? Η εχεις κ αλλους λογους? Τεσπα. Δεν εχει σημασια. Εγω απλα θα σου πω οτι δε θα άφηνα ποτε μα ποτε το σκυλο μου παρεα με φιδι. Ουτε καν σε διπλανά δωματια με κλειδωμένη πορτα. Θεωρητικά να σου πω εγω οτι παιρνεις το φιδι. Κ παει ο σκυλος να παιξει. Το φιδι δλδ τι θα κανει? Θα παιξει κ αυτο ή θα το δει σαν επιθεση κ φυσικα θα αμυνθεί? Ε καταλαβες νομιζω. Δε θα φταιει ομως το φιδι γτ θα εχει ακολουθήσει απλα το ένστικτο του. Τι αλλο να πουμε?
Μα σοβαρά ρωτάς τώρα;Κατεξοχήν μπορείς να βγάλεις βόλτα το φίδι,απλά φρόντισε ν'αγοράσεις τα ειδικά περιλαίμια φιδιών,για να μην γίνει καμιά εμπόλεμη σύρραξη.Είναι κρίμα να σε πάνε μέσα,για μια παρεξήγηση.
Ήταν ένας βοσκός και είχε μια γάτα, ένα φίδι και μια κατσίκα και έπρεπε να περάσει το ποτάμι αλλά η βάρκα χωρούσε μόνο δύο και τον βοσκό Για πες πως το έκανε ε;
Scroll to top icon