ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2019 | 05:01

Όταν θελει γίνεται πολύ bitch

Συζητούσαμε με την μητέρα μου για τον μελλοντικό γαμπρό.Γιατι πάντα μου έλεγε να παντρευτώ έναν πλούσιο ή αν όχι πλούσιο τουλάχιστον κάποιον γιατρό ή δικηγόρο.Τωρα την ρώτησα ξανά και μου λέει ποτέ σου είπα τέτοιο πράγμα εγώ;(για την μάνα μου το στάτους είναι τα πάντα και το πώς θα φαίνεται στην κοινωνία που να ήμασταν και πλούσιοι) Και να μου λέει εγώ θέλω να παντρευτείς ένα καλό παιδί και μορφωμένο και ας μην βγάζει πολλά λεφτά(εδώ γελάω).Και μετά έτσι για να αποδείξει ότι εγώ λέω μαλακίες και όχι αυτή μου λέει "Γιατί ποιος πλούσιος θα σε πάρει εσένα,τι να σε κάνει;"Και να πεις ότι είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται έτσι;Ούτε κατά διάνοια.Το πόσες φορές μου έχει πει να μην στοχεύω ψηλά εμφανισιακά γιατί εγώ δεν είμαι ωραία(είμαι μέτρια) ενώ στον αδερφό μου(επίσης μέτριος) του λέει να στοχεύει τα μοντέλα!Δηλαδή δεν παίζεται η γυναίκα ειλικρινά.Ωρες ώρες μετανιωνω όταν την υποστηρίζω ενάντια στις μισογυνιστικες απόψεις του πατέρα μου γιατί με τέτοια μυαλά....
5
 
 
 
 
σχόλια
Αντί να εστιάσει στο γεγονός να βρεις σωστό και καλό άνθρωπο να είστε ευτυχισμένοι, σου λέει μπούρδες ( συγγνώμη κιόλας ) να βρεις πλούσιο κτλ. Οι πλούσιοι ας βρουν πλούσιους να ενώσουν τα χρυσάφια τους και τα καράβια τους.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Δεν είσαι η πρώτη ούτε η τελευταία. Επίσης στο θέμα της μητέρας που παραμένει με τον μισογύνη πατέρα έχω να σχολιάσω επειδή το ζω 100% "αν δεν ταιριάζανε...κλπ" που σημαίνει ότι ό,τι και αν πούμε εμείς η οικογένεια ακολουθεί τις παλαιολιθικές απόψεις της. υγ: Ο γιος για μία μάνα είναι πάνω από όλα,του συγχωρούνται τα πάντα ενώ εσύ πρέπει να προσπαθείς να αποδείξεις την αξία σου..
γονιός δε σημαίνει απαραιτητα κι άψογος .......................... οι γονεις κι ας το παίζουν συνήθως ξερόλες εχουν φάουλ παρα πολλα .................... τοσα που λες καλα τι εχουν μεσα στο κεφάλι τους ??? αερα ?????????
Scroll to top icon