ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2019 | 23:51

Το φελέκι μου.

Ρε παιδιά τι είναι αυτό που μερικοί δεν κουνιούνται από εδώ μέχρι εκεί μόνοι τους;;; Στο εσωτερικό να βρίσκονται στο εξωτερικό να βρίσκονται το ίδιο βιολί. Μέρα ή νύχτα δεν κάνει διαφορά, αυτοί δεν κουνιούνται μόνοι τους. Ρε παιδιά να βοηθάμε δε λέω όχι, αλλά έχουμε υποχρεώσεις δουλειές θέλουμε και να φάμε να πλυθούμε σαν άνθρωποι πότε να τα προλάβουμε όλα;;; Το σπίτι μου ανοιχτό είναι να έρθει κόσμος να μείνει αν χρειαστεί φίλοι φίλων δε με νοιάζει ας είναι όποιος θέλει, αλλά δείξτε κι εσείς λίγο φιλότιμο γίνεται λίγο ανεξάρτητοι. Όχι δεν μπορεί η μια και δε μπορεί η άλλη, φοβούνται ντρέπονται δεν ξέρω τι αρρώστια είναι αυτή. Με τα κινητά όλη μέρα στα χέρια αλλά δεν κάνουν έτσι να βρούνε πως πάω από εκεί στο άλλο σημείο. Που είναι το δύσκολο;;; Δεν ταξιδεύουν με μεγάλες αποσκευές να έχουν δυο τρεις βαλίτσες να πω δε γίνεται. Μια τσάντα και μια μικρή βαλίτσα με ρόδες, πόσο πιο εύκολα πια;;; Βρε η άλλη χρόνια στην Αθήνα ξέρει να πηγαίνει σπίτι δουλειά στέκι μαγαζιά αν της πεις έλα Ακρόπολη πάει πελάγωσε δεν ξέρει πως να έρθει από την Κηφισιά με συγκοινωνία. Το εχω ζήσει και αυτό πήγα σαν μαλάκας Κηφισιά για να επιστρέψουμε μαζί Ακρόπολη της έλεγα μπες στο τάδε κατέβα εκεί και αυτή έλεγε θα χαθώ ολόκληρη γαιδούρα.Βρε λέω τώρα στην άλλη όταν φτάσεις θα δεις παντού πινακίδες να βρεις το λεωφορείο δεν μπορώ λέει θα χαθώ. Γαμώ τα αγγλικά σας και τις γλώσσες που μαθαίνετε άλλοι δεν μιλάνε ούτε φωνήεντο και γυρίζουν όλο τον κόσμο μόνοι τους,πάει γεμίσανε όλοι φοβίες τρέμουν να κάνουν βήμα θέλουν συνοδεία και από εδώ και από εκεί. Τα έχει παίξει ο κόσμος πάει λάλησε δεν ξέρει τι του γίνεται και πρέπει να βγάζουμε τρεις νοματαίοι συνέχεια το φίδι από την τρύπα. Κατά τα άλλα social και μεγάλη ζωή τρομάρα μας μου θέλουνε να πουλάνε και μούρη.
3
 
 
 
 
σχόλια
Ε καλά,στην Αθήνα περνάς πιο όμορφα στους τέσσερις τοίχους με καμμένα βιντεάκια στο youtube παρά να βγεις έξω.Και τι έχει να κάνεις έξω στην τελική;Λογικό κανένας να μη θέλει να μετακινηθεί πέρα από τα απαραίτητα.Σιγά τα αξιοθέατα και την ταλαιπωρία που χάνει.
Εντάξει κάποιοι μπορούν να φοβούνται γενικά να μη χαθούν ,ναι άμα είσαι παιδί είναι λίγο παράξενο ,αλλά μη τους κρεμάσουμε και για αυτό το λόγο .
Scroll to top icon