ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.9.2019 | 20:38

Δεν αντέχω άλλο θέλω να τα βρούμε... :(

Δεν μπορώ να ξεχάσω τον πρώην μου με τίποτα... Δεν βοηθάει το ότι δεν έχω σταθερή δουλειά δεν βοηθάει αφού έχω αρκετό ελεύθερο χρόνο και το κεφάλι μου πάει να σπάσει.. Γύρισα και από το νησί όπου είχα πάει για το καλοκαίρι και τουλάχιστον ξεχνιόμουν.. και τώρα όλα μαύρα.. Σχεδόν κάθε μέρα κλαίω. Χωρίσαμε το Μάρτιο και δεν μιλήσαμε ούτε βρεθήκαμε 5 μήνες, δεν ήξερα τι κάνει... Μέχρι που τον είδα στο νησί (κάνει διακοπές στο ίδιο). Και πάλι αναστατώθηκα. Δεν έγινε κάτι... Ενώ κάναμε ένα μπάνιο μαζί - βρεθήκαμε τυχαία στο μέρος- και πήγαμε για φαγητό πήγα να τον φιλήσω στο στόμα και μου είπε "όχι έτσι σταυρωτά". του είπα πως θα ήθελα να είμασταν αγκαλιά και μου είπε πως "δεν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάω". Μετά από αυτά μιλήσαμε 1-2 φορές ινσταγκραμικά (βλακείες) και το έπαιζα χαλαρή και κουλ (και καλά no strings attached). Μου είχε πει πως θα ξαναερχόταν στο νησί αλλά τον πήρα τηλ. πριν 10 μέρες και μου είπε πως είχε πολλή δουλειά και δεν θα ερχόταν.. Χθες του έστειλα "κρίμα που δεν ήρθες τελικά" και δεν απάντησε..Θέλω να είμαστε πάλι μαζί και να τα βρούμε... Ό,τι και αν κάνω δεν μου βγαίνει από το μυαλό. Το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Πέρυσι τέτοια εποχή είμασταν μαζί..Αλλά δεν ξέρω πώς είναι πιο σωστό να κινηθώ. Α)Να τον πάρω τηλέφωνο να του πω να πάμε για καφέ? με ρίσκο βέβαια να αρνηθεί.Β)Να του στείλω μήνυμα και να του πω να πάμε χαλαρά για καφέ? με ρίσκο βέβαια να μην απαντήσει.Γ)Να πάω να τον βρω στη δουλειά του κάποιο απόγευμα να τον περιμένω να τελειώσει? βέβαια εκεί μπορεί να θυμώσει..
8
 
 
 
 
σχόλια
Άστον ήσυχο ,μη του γίνεσαι κολιτσιδα,αφου δεν θέλει ,έχεις υποχρέωση να το σεβαστείς .Και στο κάτω κάτω,ακόμα και να γυρνούσε μετά από πίεση ,τι δυναμική θα είχε η σχέση σας ;θα σου φερόταν σαν σκουπίδι . Αξιοπρέπεια πάνω απ'ολα .
Την πρώτη φορά χωρίσαμε γιατί και καλά τον προσέβαλα που πέταξα στο φίλο του ατάκα "πώς τον αντέχεις" για πλάκα φυσικά και παρεξηγήθηκε και επειδή έβαλα φωτογραφία με δύο αγόρια φίλους μου και έγραψα "with ma boyz". Τη δεύτερη φορά απλά σταματήσαμε να μιλάμε ένα πρωί. Τσακωνόμασταν συχνά γιατί εγώ ζητούσα να βρεθούμε και να κάνουμε πράγματα μαζί έστω ένα σινεμά κι εκείνος "δεν προλάβαινε γιατί είχε πολλή δουλειά" και στα μάτια του δεν τον καταλάβαινα, δεν του άρεσε να ρωτάω πού είναι ενώ εγώ έπρεπε να δίνω ρεπόρτο, στα μάτια του "είχα απαιτήσεις" γιατί ήθελα να βγαίνουμε και να κάνουμε πράγματα π.χ. περίπατο, εκδρομή, κανένα σινεμά, και υποτίθεται ήμουν πιεστική που τον έπαιρνα συχνά και ήθελα γενικά να είμαστε μαζί..... Go Figure.
Πάντως παιδιά αυτό που γράφει το κάθε παιδί το πόνο του εδώ μέσα και με τη μία μαυρίζετε την εξομολόγηση αρνητικά δε μπορώ να το καταλαβω, εξομολογήσεις λέγεται η στήλη και ο καθένας γραφει πολλές φορές και την ερωτική του απογοήτευση, δεν είναι απαραίτητο να έχουν πάντα λογική αυτά που λέει, τα λέει για να τα βγάλει από μέσα του, οπότε πέρα από περιπτώσεις που βγάζουν μάτι ότι το έχει πάρει εντελώς στραβά, δείξτε λίγο επιείκεια
Αχ! Δεν παρακαλάμε κάποιον ή κάποια που δεν μας θέλει και το έχει πει και κατάμουτρα! Έχεις και μια καταραμένη αξιοπρέπεια! Η συμπεριφορά του είναι άκρως ξενερωτική και η δική σου μου δείχνει απελπισία. Δεν είναι αμοιβαίο, οπότε άστο. Μείνε λίγο μόνη να ηρεμήσεις.
Αχ! Δεν παρακαλάμε κάποιον ή κάποια που δεν μας θέλει και το έχει πει και κατάμουτρα! Έχεις και μια καταραμένη αξιοπρέπεια! Η συμπεριφορά του είναι άκρως ξενερωτική και η δική σου μου δείχνει απελπισία. Δεν είναι αμοιβαίο, οπότε άστο. Μείνε λίγο μόνη να ηρεμήσεις.
Εφόσον σου είπε ξεκάθαρα ότι πλέον δεν σε θελει για ποιο λόγο ταλαιπωρείσαι και ασχολείσαι; Καταναγκαστικό έργο , δεν γίνεται. Όπως προχώρησε αυτός,προχώρησε και εσύ
Scroll to top icon