ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2019 | 11:32

Αν..

Ξερεις χθες βγηκα ραντεβου πρωτη φορα μετα το τελευταιο αντιο μας τον Ιουνη.. δεν ημουν καν εκει.. το μυαλο μου ταξιδευε.. Μου ελειπε το χαμογελο σου..Ο τροπος που με εκανες να γελαω..Οι συζητησεις μας .. για τα ταξιδια που θελαμε να κανουμε μαζι ,για τις φιλοδοξιες και τα ονειρα μας.. η ασφαλεια που ενιωθα μεσα στην αγκαλια σου..Κανεις δε σε φτανει..τι κι αν με πληγωσες, τι κι αν δε μου φερθηκες ενταξει εγω συνεχιζω να σε σκεφτομαι..Μου λειπεις... μετανιωνω που δεν απαντησα στα μηνυματα σου αλλα τι να εκανα.. επρεπε να με προστατεψω.. γιατι εσυ με διελυσες! Κι ομως ακομα παραμενω ερωτευμενη... τι θα γινοταν να σε εβλεπα ξαφνικα στο δρομο? θα μου μιλουσες η θα εκανες πως δε με ξερεις?
4
 
 
 
 
σχόλια
Κοριτσάκι μου, μη βγαίνεις ''ραντεβού'', επειδή εσύ είσαι ακόμη κολλημένη στον τύπο που σε πέταξε σα σκουπίδι, δε σου φταίνε οι άλλοι να τους πουλάς παπάντζα μπας και νιώσει λίγο καλύτερα το εγώ σου.
Scroll to top icon