ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2019 | 10:39

Το έχετε αισθανθεί ποτέ;

Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στο σπίτι τις παίρνει η γυναίκα μου. Εκείνη κανονίζει που θα πάμε, πότε , τι θα κάνουμε . Εγώ ότι και να προτείνω πάντα θα έχει κάτι καλύτερο να προτείνει και θα επικρατήσει φυσικά το δικό της. Όλοι γελάνε πίσω απο την πλάτη μου και μου λένε ότι με έχει σούζα και καλά να πάθω γιατί μου τα έλεγαν , αλλά δεν τους πίστευα, ότι πάντα θα περνάει το δικό της άμα την παντρευτώ Δεν ξέρω εάν αυτό συμβαίνει γιατί είναι πιο δυναμική απο εμένα και πιο αποφασιστική, ενώ εγώ είμαι πιο συμβατικός και πολύ ήπιων τόνων άνθρωπος που αποφεύγει τις συγκρούσεις και τους τσακωμούς , αλλά υπάρχουν στιγμές που δεν νοιώθω ο άντρας σε αυτή την σχέση και αναρωτιέμαι γιατί δεν βρήκα κάποια γυναίκα που να είναι σαν εμένα , όσον αφορά τον χαρακτήρα. Τελικά μάλλον ισχύει ότι τα ετερώνυμα έλκονται.. Δυστυχώς ισχύει.
7
 
 
 
 
σχόλια
Εαν δεν εχεις προβλημα εσυ ο ιδιος με τις τελικες αποφασεις που παίρνετε, δηλαδη εσυ ήθελες να πας στο α' μερος η γυναικα σου ηθελε στο β' μερος και τελικά πήγατε στο β' μερος αλλα δεν σε χαλάει και τόσο που πήγατε, τοτε κομπλέ... Αλλα αν σε χαλάει και προτιμούσες το α' μέρος, τοτε φιλε κακώς δεν μιλάς απλα για να μην την στεναχωρησεις ή να μην της φέρεις κοντρα ή για να μην εχεις μουρμούρα (δηλαδή γίνεσαι σιγα σιγα υποχείριο και αυτη κοινώς η γυναικα αραχνη σε ορους ψυχολογίας)... Οκ δεν λεω να γίνεται παντα το δικο σου αλλα την μια φορα θα πατε στο μερος που προτείνεις εσυ και την αλλη στο μερος που προτείνει η γυναίκα... Γιατι αν συνεχιστεί αυτό μπορει να μην το καταλαβαινεις ακομα αλλα μεσα σου συσσωρεύεται μια πίεση και καποια απωθημένα που αργότερα θα μπουκωσουν τοσο πολυ που θα ξεσπάσουν και ίσως θα ειναι πολυ χειρότερα τοτε! Κοψε το της τωρα που ειναι νωρίς... Ειδικα οταν εχεις οικογένεια, οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά και εν έτη 2019 δεν ισχύει ουτε το "οτι πει ο αντρας του σπιτιου" ουτε οτι αποφασίσει η γυναίκα (αραχνη)
φιλαρακι μου δε ειν σωστό αυτο ............................ σενα σπίτι που ζουν παντρεμένοι η κι εχουν παιδιά πρέπει ολα να γινονται με συμβούλιο όλης της φαμίλιας ........................
Για να είστε παντρεμένοι πάει να πει πως (λογικά) είχατε αρκετό καιρό σχέση , οπότε γνωρίζετε ο ένας τον άλλον πολύ καλά. Δεν ήξερες πως είναι η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας της προηγουμένως; Άλλαξε ξαφνικά;Μάλλον το θέμα σου είναι το τι λέει ο κόσμος και πως σε σχολιάζουν
Τα είπες όλα στην τελευταία σου πρόταση. Μόνος σου απάντησες στην ερώτηση σου. Δεν υπάρχει άντρας που να μην το έχει αισθανθεί (απλά δεν το παραδέχονται γιατί ντρέπονται), αλλά σε αυτό φταις και εσύ. Καταλαβαίνω ότι δεν θες να της χαλάς χατίρι, αλλά πρέπει να πατήσεις και λίγο πόδι και να περνάει κάποιες φορές και το δικό σου. Αν της πεις και κανένα όχι τι θα γίνει δηλαδή; Θα σε δείρει;; Για αυτό άλλαξε τακτική απο σήμερα, μην φαίνεσαι τόσο μαλθακός ή τόσο μην πω την λέξη, γιατί αλλιώς δεν θα αλλάξει τίποτα. Γίνε Άντρας. Καμία γυναίκα δεν θέλει έναν άντρα που να είναι σαν το σκυλάκι της εκτός απο τις αφέντρες. Θα σε βαρεθεί πολύ σύντομα, θα το δεις.
Και σκέψου λέει plot twist, εκείνη να είναι αφέντρα! ΥΓ. Αν ήσασταν κι οι δυο, Εξ., υψηλών τόνων (χα!) θα σκοτωνόσασταν ποιανού η άποψη θα επικρατήσει.
άν εσυ αισθάνεσαι "υπό" να το συζητήσετε αλλά να μην το κάνετε μόνο και μόνο γιατι το λένε οι άλλοι.άν εσύ περνάς όμορφα με την σύζυγο και αισθάνεσαι ολοκληρωμένος δέν βλέπω γιατί να ασχολείσαι με την γνώμη των άλλων ?Ναι το ξέρω έγραψα το ίδιο πράγμα δύο φορές μήπως και το καταλάβει.
Scroll to top icon