ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.9.2019 | 19:50

ανεργια και μονιμες σχεσεις

Γινεται μια ανεργη/ανεργος να κανει σχεση΄? Αδυνατον...εγω πιστευω πολλοι απο εμας θελουμε, αλλα δε γινεται...κ ετσι κανουμε σχεσεις μιας βραδιας η δυο που δεν οδηγουν πουθενα. Μενεις με γονεις, χωρο δεν εχεις, να βγεις εξω ειναι πιο δυσκολο παλι, να συντηρησεις μια κατασταση που ξοδευεις μονιμα δε γινεται, ονειρα να κανεις δε γινεται, ακομη και οι ερωτησεις τι κανεις και τι κανεις καθε μερα σε τρελαινουν και οπου προσκαλεισαι το σκεφτεσαι τριπλα και κανεις μεσα σου υπολογισμους, μετα απο λιγο καιρο απλα εξαφανιζεσαι γιατι απλα δε θες να ο αλλος να καταλαβει αυτο που ζεις και ετσι καπως ολοι το παιζουμε κουλ και πως δε θελουμε σχεσεις και ζουμε τη μεγαλυτερη μοναξια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Μάλλον δεν έχεις άδικο ,αλλά και ο άνεργος πόσο καιρό θα είναι έτσι ;6 μήνες ;1 χρόνο ;μετά δεν θα έπρεπε να βρει κάποια δουλειά ;έστω μια ημιαπασχολησης,κάτι που δεν είναι στο αντικείμενο του ;πόσο καιρό μπορείς να κάτσεις και να τρέχουν τα έξοδα;Εγώ αν εμένα άνεργη ,και δεν μπορούσα να βρω κάτι στο αντικείμενο μου ,θα πήγαινα οπουδήποτε για να δουλέψω ,μέχρι να βρω κάτι καλύτερο .
Τα οικονομικα προβληματα εν μερει εξηγουν και το φαινομενο των ελευθερων σχεσεων οπου τα ατομα ικανοποιουν καποιες απ' τις αναγκες τους χωρις ομως εξοδους κτλ που εχουν εξοδα.
Ναι φίλε είναι όπως τα λές είναι και χειρότερα.Και όσο κάποιος μεγαλώνει γίνεται όλο και χειρότερο,γιατί γίνεται ακόμα μεγαλύτερη η απόκλιση απο το υπόλοιπο σύνολο. Και οι άνθρωποι ενδιαφέρονται όλο και περισσότερο με το τι εσύ κάνεις ,με τι ασχολείσαι πόσα βγάζεις. Γιατί βγάζουν συμπεράσματα απο αυτό. Το ποια είναι η οικονομική σου κατάσταση,ποια είναι η κοινωνική σου θέση,ποια είναι τα περιθώρια εξέλιξης σου. Ένας άνεργος όπως καταλαίνεις περιθωριοποιείται συνεχώς όλο και περισσότερο όσο μένει στην ίδια κατάσταση. Ο μοναδικός τρόπος να ξεφύγεις απο αυτό είναι να σκεφτείς και να δράσεις διαφορετικά απο αυτό που κάνεις μέχρι τώρα. Και κάτι τελευταίο να το έχεις πάντα κατά νού δεν πρόκειται να σε λυπηθεί κανείς. Ότι δηλαδή θα βρεθεί ένας άνθρωπος ο οποίος κατα κάποιο τρόπο θα σε θέλει όπως είσαι και δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό.
Scroll to top icon