ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2019 | 11:09

Τατουάζ

Θελω να κανω ενα τατουάζ μικρο στο χέρι αλλα δεν ξερω πως θα επηρεάσει αυτο την επαγγελματική μου αποκατάσταση στο μέλλον.Οταν λεω στο χερι εννοω καπου απτον καρπο και κάτω οπου δεν μπορεις να το κρύψεις πολύ εύκολα.Εχω περασει λογιστική.Λετε να το αφησω καλύτερα και να κανω απο καρπο και πάνω ωστε να μην φαινεται ;
12
 
 
 
 
σχόλια
Λεω καλυτερα να το αφησεις εντελως και να μην κανεις καθολου τατουαζ. Αν εισαι νοημων ατομο πιστευω δεν θα ηθελες να εισαγεις στον οργανισμο σου χημικα .
ενταξει λογιστική εχεις περασει, δεν νομιζω να υπαρχει ακομα προβλημα εν ετη 2019 να δουν τατουαζ σε εμφανή σημειο, ειδικα σε τετοια δουλεια που ειναι γραφείου... συνήθως θεμα εχουν σε αλλα επαγγέλματα!
Κάνε το τατού και γράφτους παιδάκι μου κανονικά.Όσο συμβαδίζουμε με τις ορέξεις τις κοινωνίας τόσο αυτή μας πάει εκεί που θέλει.Αν όλοι όσοι θέλανε τατού σκάγανε μύτη για δουλειά έτσι τα αφεντικά θα το βουλώνανε και δε θα τους ένοιαζε καν.Κατάλαβες;
Ή κανε στο πόδι. Να σου πω την αλήθεια άμα είναι μικρό κανείς δεν θα ασχοληθεί. Εδώ βρίσκουν δουλειά άλλοι που έχουν κάνει μεγάλα, μανίκια κλπ. Είναι καθαρά θέμα ανθρώπου πως θα το πάρει. Δεν πιστεύω να γίνει θέμα.
Άμα θέλεις να το κάνεις γιατί το θέλεις ή κάτι σημαίνει για εσένα κάνε το. Κι εγώ μόλις έκανα, με είπε μια φίλη μου πως θα πιάσεις δουλειά και πως θα πας εκκλησία. Δε συνάντησα κάπου κάποιο πρόβλημα.
Το τατουάζ σ ένα τέτοιο σημείο είναι πολύ εύκολο να το βαρεθείς γιατί το βλέπεις συνέχεια γι αυτό θα σου πρότεινα αν θες να κάνεις σ ένα σημείο που δεν το βλέπεις. Επίσης θα ξεθωριάσει πολύ εύκολα γιατί τα χέρια είναι ένα σημείο που τα πλενουμε συνέχεια.
Είμαι πολύ μεγαλύτερη από εσένα, έκανα τατού στον καρπό μου πριν 7-8 χρόνια περίπου, πριν 5-6 έκανα στο πόδι μου, και τα δύο είναι εμφανή, δουλεύω σε ένα πολύ συντηρητικό, ανδροκρατούμενο περιβάλλον και, μπροστά μου τουλάχιστον, δεν τέθηκε ποτέ, μα ποτέ, θέμα.Αντίδραση, πάντως, είχα από την οικογένειά μου. Πέρασε και δεν ακούμπησε, βέβαια.
Αν είναι μικρό και διακριτικό δεν νομίζω να σε επηρεάζει κάπου. Εγώ έχω μια μικρή πεταλούδα και δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα. Επίσης θα μπορούσες να το κρύψεις με κάποιο ρολόι πχ
Scroll to top icon