ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.9.2019 | 13:12

Μετά από 78 μήνες ανεργίας...

...ΒΡΗΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!Σήμερα με προσέλαβαν και ξεκινώ αύριο το πρωί!!! Αισθάνομαι επιτέλους χαρούμενη. Και ευλογημένη που μου δόθηκε η ευκαιρία. Έχω στείλει χιλιάδες βιογραφικά για οποιαδήποτε δουλειά και έχω δεχθεί την μία απόρριψη πίσω από την άλλη. Αυτή είναι ημιαπασχόληση με προοπτική εξέλιξης σε 8ωρο, αντικείμενο που μου αρεσει, και με όλα όσα προβλέπει ο νόμος. Ίσως κάποιος να μου πει τι θες να δουλέψεις αφού δουλεύει ο άντρας σου, αφού δεν θα παίρνεις πολλά λεφτά, κλπ κλπ...Όμως...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ; Και τι σημαίνει αυτό για έναν ενεργητικό και δημιουργικό άνθρωπο που καταχώνιασε πτυχία και μεταπτυχιακό στα ντουλάπια; Που πήγαινε μέχρι και εθελοντικά να εργαστεί επειδή δεν άντεχε την αδράνεια στα 28 και στα 30 του; Και δεν ήμουν ποτέ γυναίκα που εξαρτάται από τα λεφτά του άντρα της. Είναι θέμα ηθικής και αξιοπρέπειας, όσο και να μην θέλει να σου χαλάσει χατίρι ο άλλος.Αισθάνομαι ότι ο τροχός γύρισε... επιτέλους!!!Εύχομαι όλοι όσοι και όσες αναζητάτε εργασία να βιώσετε αυτό το υπέροχο συναίσθημα σύντομα!!! Fingers crossed...και καλή μου αρχή!!!
5
 
 
 
 
σχόλια
Το ότι δεν εργαζόσουν χρόνια (εκτός σπιτιού γιατί και εκεί δουλεύει κανείς και δεν πληρώνεται κιόλας), δεν σημαίνει πως δεν είχες αξιοπρέπεια επειδή σε στήριζε οικονομικά ο άντρας σου. Αξιοπρέπεια δεν υπάρχει όταν εκμεταλλευόμαστε και επαναπαυόμαστε σε μια κατάσταση και τρώμε στις πλάτες άλλων. Έχω περάσει και περνώ μεγάλες περιόδους ανεργίας και όταν οι οικονομίες μου τελείωναν με στήριζαν οι γονείς μου που τώρα δεν υπάρχει ο μπαμπάς μου πλέον. Οι δουλειές είναι γενικά δυσεύρετες. Μόνο με γνωστούς γίνεται πιο εύκολα και αν τύχει κάτι μια στις τόσες.
"Και δεν ήμουν ποτέ γυναίκα που εξαρτάται από τα λεφτά του άντρα της. Είναι θέμα ηθικής και αξιοπρέπειας, όσο και να μην θέλει να σου χαλάσει χατίρι ο άλλος. "Πρότυπο!Συγχαρητήρια και καλη αρχη!
Scroll to top icon