ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2019 | 13:11

Ρε παιδιά οντως υπαρχει κρίση;

και αν ναι μαλλον δεν εχει αγγίξει τους περισσότερους. Αλλιως με τα ποσα που βλεπω να καταθέτουν σε λογαριασμούς στην τραπεζα και με τις μηχανές και τα αυτοκίνητα που βλεπω εκει εξω να γυαλίζουν μαλλον ο βασικός μισθός για τους περισσότερους δεν ειναι 600 αλλα 1200
8
 
 
 
 
σχόλια
Μην ψαρώνεις. Ακόμα βγαίνουν λεφτά μέσα από τα στρώματα για να διατηρηθεί το lifestyle άλλης εποχής. Ακόμα κάποια παππούδια παίρνουν αξιοπρεπείς συντάξεις και συντηρούν παιδιά κι εγγόνια. Με τους τωρινούς μισθούς δεν μπαίνει τίποτα στην άκρη, αν δεν στερηθεί κάποιος τα βασικά (γινεται; δεν γίνεται). Γι'αυτό σε λίγα χρόνια που οι συντάξεις θα έχουν πάει €300 και τα μασουράκια θα έχουν κάνει φτερά σε καφέδες, διακοπές, αυτοκίνητα και ενφια, θα δεις πού πήγαινε όλο αυτό και γιατί.
Ααα μάλιστα ...ξέρεις εσύ αν κάποιος που κατέθεσε ένα ποσό είναι έναντι που του χρωστάνε από μήνες απληρωσιάς? ...μήπως ξημεροβραδιάζεσε στις τράπεζες και βλέπεις τι καταθέτεουν οιαλλοι? ...δεν πατε καθόλου καλά μερικοι.
Πάμπολλοι γκρινιάζουν από συνήθεια ενώ είναι ματσωμένοι. Και όσοι βλέπεις να περνάνε ''καλά'', κατά βάση χρωστάνε σε όποιον κινείται και κρύβονται γυρίζοντας μη συναντήσουν το διαχειριστή της πολυκατοικίας τους και τους ζητήσει τα κοινόχρηστα.
Την κρίση την περάσαμε και βρισκόμαστε σε κατάσταση μονιμότητας. Απλά δεν είναι αυτή που αναφέρεις γιατί η ψαλίδα όσων έχουν και όσων όχι είναι μεγάλη.Υ. Γ. Αυτοι που δεν έχουν καταθέσεις; Οσοι δουλεύουν με μαύρα με δήθεν βασικό το οποίο είναι στο 500αρι και όχι 600αρι. Όπως βολεύεσαι βέβαια. Υ. Γ. 1 Κουτοπονηρη σκέψη και κοντόφθαλμη. Δεν αμφιβάλλω ότι μπορείς και χειρότερα... :)
Οι περισσότεροι παριστάνουν τους αδικημένους αλλά έχουν χρήματα στην άκρη. Για αυτό και έξω βλέπεις τόσα αυτοκίνητα που τα περισσότερα εξ΄αυτών πλέον είναι μετά του 2010. Το να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο θέλεις τουλάχιστον 10χ και άλλα 1,5-2χιλ το χρόνο μόνο για συντήρηση(εφορίες-τέλη,2*ασφάλειες,βενζίνες,σέρβις,κτεο,έκτακτα έξοδα,λάστιχα,πλύσιμο κτλπ) .
Scroll to top icon