ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2019 | 11:23

Δε καταλαβαινω τους αντρες!

Βγηκαμε τη Δευτερα να γνωριστουμε για ποτο.Απο το επομενο πρωι συνεχισε να μου στελνει..Μιλαμε μπιρι μπιρι ολη μερα περι ανεμων και υδατων αλλα νυξη για να ξανα βγουμε δεν εχει γινει..Τι φαση ρε παλικαρια?
9
 
 
 
 
σχόλια
Υπάρχουν βεβαια και αλλες εδω μεσα που μου έχουν τύχει στο παρελθον και σε εμενα αλλα και σε φιλο μου, να θελουν να πάρουν την επιβεβαίωση τους και μετα εξαφανιζολ! Ανταγωνισμός εγωκεντρισμου.... αστα!
Σε φιλους μου εχει τυχει το αλλο, να εχουν προσεγγίσει κοπέλες να μιλανε ολα ωραια και καλα, να ανταλλάσουν ινσταγκραμ για να κρατήσουν επαφή και οταν στέλνουν μήνυμα απο εκει, οι κοπελες ουτε φωνή ουτε ακρόαση!Τι φάση ρε κοπελαρες? (ρητορική η ερώτηση)
καλα ντε ινστα ανταλλαξαν οχι και social security number!Οι περισσοτερες ειτε εχουν σχεση ειτε ηρθαν σε δυσκολη θεση και το εδωσαν με το ζορι ειτε απλα αλλαξαν γνωμη!Δεν ειναι και επιστημη!
Ναι αλλα βρε γκαου μπιου δεν δινεις ελπίδες ουτε ανταποδίδεις στο φλερτ οταν εχεις σχεση ή αν δεν ενδιαφέρεσαι... Γιατι μιλαμε οτι οι φιλοι μου ειχαν πιασει κανονικη συζήτηση με τις κοπέλες χωρις να μιλανε μονολεκτικα αυτες... Υπήρχε ενδιαφέρον δηλαδή (ετσι φαινόταν)! Απλα αλλος ηταν ο σκοπός αλλα τελος παντων!
Σου έχω καλύτερο που έγινε σε εμένα. Άγνωστη εντελώς (ούτε κοινούς φίλους είχαμε) μου στέλνει αίτημα φιλίας στο facebook. Αυτή μένει Θεσσαλονίκη εγώ Αθήνα. Την ρωτάω άμα με ξέρει και από που με βρήκε. Και βγάζει μια αγένεια (;;;) λες και την έβρισα... χαχαχα
Scroll to top icon