ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.9.2019 | 16:51

Αφελής στα 18

Θέλω να αναφέρω πως καποτε σαν πειρο κορίτσακι υπήρξα πολυ αφελής στα ερωτικά μου ζητήματα . Ήμουν 18 χρονων κ γνώρισα τοτε ένα αγόρι π ήταν 17 χρόνων, είχαμε σχέση για ένα μήνα κ με άφησε για άλλη λέγοντας μ καποιες δικαιολογίες κ μου είπε να μείνουμε φίλοι κ μπορεί να τα ξαναβρουμε κ έτσι το δέχτηκα.. Μαθαίνω καπόια στιγμή την αλήθεια από άλλους όμως τον ήθελα κ ηλπιζα να γυρίσει.. Μέσα σε 4 μηνες τα έφτιαξε με 3 από την ίδια παρέα κ το έμαθα κ αυτό.Φυσικα κάναμε παρέα κ εγώ ήλπιζα.. Καποια στιγμή μ ζήτησε να τα ξαναβρουμε εγώ του ειπα ότι ήξερα γιατί με χώρισε κ το παραδέχτηκε του έδωσα ευκαιρία κ μετά από 15 μερες πάλι βρηκε άλλη.. Τι αφελής π υπήρξα κακώς εδωσα ευκαιρία, έπρεπε να είχα ξεκοψει με το που έμαθα το λόγο π με άφησε αλλα ειχα καψουρα.. Νιώθω άσχημα όμως γιατί ας μην ειχα εμπειρίες δεν έπρεπε εξ αρχής να μ κόψει να τον κάνω περα αφού είχα μάθει ότι βρήκε άλλη;
8
 
 
 
 
σχόλια
Ένας μήνας δεν θεωρείται "σχέση" με ενήλικους όρους. Πρόκειται για διερευνητική γνωριμία. Βαφτίζεται έτσι για άλλους λόγους. Στα 17-18 όλοι ψάχνονται με όλους, τα φτιάχνουν και χωρίζουν διακόσιες φορές. Είναι σκαλοπάτι ενηλικίωσης. Δεν υφίσταται ούτε εκμετάλλευση, ούτε απειρία, το ίδιο κουκουρούκου ησασταν κι οι δυο κι αυτό είναι απόκυτα ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ κι αναμενόμενο.
Εκμετάλλευση σαφώς κ δεν υφίσταται, δεν είπα κάτι τέτοιο απλά θεωρω ότι υπήρξα αφελής, τώρα δεν θα τα έβρισκα αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο.. Έχω άλλο μυαλό πια..
Μεγάλη βούκα φάε...Κάθε ηλικία έχει τις δικές της αφέλειες. Δεν είναι δυνατόν να το αποφύγουμε.Στην δική μου πιστεύουμε αφελώς ότι δεν θα μας σκοτώσει το ζάχαρο φερ'είείν!
Scroll to top icon